Terug naar het overzicht
Essentiële oliën
Benzoë Siam Resinoïde 50% bio Farfalla
Geeft geborgenheid en warmte, trooster van de ziel.
De geur van benzoëhars is warm, balsamachtig en zoet, die doet denken aan vanille en chocolade. Benzoë Resinoïde straalt veiligheid, bescherming en warmte uit en is een echte zielenverwarmer. Voedend en verzachtend voor de gevoelige huid. Benzoë is een belangrijk natuurlijk fixatief in natuurlijke parfums, d.w.z. het bindt zeer vluchtige top- en hartnoten.
Botanische naam: Styrax tonkinensis
Druppels in 50 ml basis-/zaadolie: 20
Categorie ess. olië
Aardend- Rustgevend- Comfort
Noot
BasisnootBasisnoot
Geurprofiel
Zoet- Warm- Vanillegeur / Vanilleachtig- Omhullend- Zielentrooster
Kwaliteit
Biologisch- Wild- Dierproefvrij- Vegan- ECOCERT
Methode
Alcohol extractie
Plantendeel
Hars
Herkomst
Laos
Verkrijgbaar als
Enkelvoudige olie

Artikelnummer(s):
  • xxbenz50b (5 ml)
€ 9,30

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
OntvlambaarOntvlambaar
CorrosiefCorrosief
Irriterend, sensibiliserend, schadelijkIrriterend, sensibiliserend, schadelijk
Lange termijn gezondheids-gevaarlijkLange termijn gezondheids-gevaarlijk

Belangrijk!

Gevaar. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Veroorzaakt schade aan de longen bij langdurige of herhaalde blootstelling. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige werking. Als medisch advies nodig is, houd dan het etiket bij de hand. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees alle instructies aandachtig en volg ze op. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Verwijder indien mogelijk contactlenzen. Ga door met spoelen. Bel onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts. Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften. Bevat benzoëzuur, isoeugenol, eugenol, linalool.