Terug naar het overzicht
Essentiële oliën
Arabische Nanamunt bio Farfalla
De zoete nanamunt die voor een groot deel de geur bepaalt van de beroemde Marokkaanse thee. De eigenschappen zijn vergelijkbaar met die van pepermunt: opwekkend en verfrissend bij gebrek aan energie en vermoeidheid. Arabische nanamunt is aangenaam verfrissend op reis en in huis, handig wanneer u zich niet kunt concentreren. De essentiële olie van biologische nanamunt is geschikt voor het vitaliseren van de kameratmosfeer en ook als saunaolie.
Let op: Vermijden tijdens zwangerschap en met kleine kinderen.
Botanische naam: Mentha viridis nana
Druppels in 50 ml basis-/zaadolie: 10
Categorie ess. olië
Ondersteunt de concentratie- Verfrissend- Verhelderend- Verkwikkend- Be refreshed
Noot
HoofdnootHoofdnoot
Geurprofiel
Fris- Helder- Zachte muntgeur
Kwaliteit
Biologisch- Dierproefvrij- Vegan- ECOCERT
Methode
Destillatie
Plantendeel
Kruid
Herkomst
Marokko
Verkrijgbaar als
Enkelvoudige olie

Artikelnummer(s):
  • xxarabb (5 ml)
€ 9,25

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
Irriterend, sensibiliserend, schadelijkIrriterend, sensibiliserend, schadelijk
Lange termijn gezondheids-gevaarlijkLange termijn gezondheids-gevaarlijk
Gevaarlijk voor het aquatisch milieuGevaarlijk voor het aquatisch milieu

Belangrijk!

Gevaar. Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Als medisch advies nodig is, houd dan het etiket bij de hand. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees alle instructies aandachtig en volg ze op. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. GEEN braken opwekken. Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften. Bevat carvon, limoneen, alfa-pineen, beta-pineen.