Terug naar het overzicht
Essentiële oliën
Atlasceder bio Farfalla
Zijn thuisbasis is het Atlasgebergte in Marokko, waar nog grote cederbossen te vinden zijn. Een bezoek aan deze prachtige bossen met hun oeroude reusachtige bomen is diep indrukwekkend.
Farfalla gebruikt schaafsel van cederhoutafval van biologische wilde collectie om de essentiële olie te verkrijgen. Cederolie straalt een balsemachtige-warmte uit en belichaamt kracht, waardigheid en zachtheid. Ceder is zeer geschikt als toevoeging aan een haarolie voor de hoofdhuid.

.
Botanische naam: Cedrus atlantica
Druppels in 50 ml basis-/zaadolie: 2
Categorie ess. olië
Geeft evenwicht- Gently relaxed
Noot
Hart-basisnoot
Geurprofiel
Warm- Houtgeur / Houtachtig- Balsemgeur / Balsemachtig- Anti-stress
Kwaliteit
Biologisch- Wild- Dierproefvrij- Vegan- ECOCERT
Methode
Destillatie
Plantendeel
Hout
Herkomst
Marokko
Verkrijgbaar als
Enkelvoudige olie

Artikelnummer(s):
  • xxatlab5 (5 ml)
€ 8,25

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
Lange termijn gezondheids-gevaarlijkLange termijn gezondheids-gevaarlijk
Gevaarlijk voor het aquatisch milieuGevaarlijk voor het aquatisch milieu

Belangrijk!

Gevaar. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Als medisch advies nodig is, houd dan het etiket bij de hand. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees alle instructies aandachtig en volg ze op. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. GEEN braken opwekken. Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften.