Terug naar het overzicht
Essentiële oliën
Rozenhout bio (Rosenholz) Farfalla
Rozenhout is een boom uit het Amazone regenwoud en is een van de bedreigde en beschermde boomsoorten. Onze essentiële rozenhout olie komt uit een duurzame bosbouw en is van gecontroleerde biologische kwaliteit. De zeer milde, heerlijke olie met een roosachtige geur heeft een hoog gehalte aan linalool. Werkt balancerend en is geschikt al ingrediënt voor huidverzorging, massages en natuurlijke parfums.
Botanische naam: Aniba rosaeodora
Druppels in 50 ml basis-/zaadolie: 5
Categorie ess. olië
Harmoniserend- Geeft evenwicht- Gently relaxed
Noot
HartnootHartnoot
Geurprofiel
Bloemig- Houtgeur / Houtachtig- Rozengeur / Roosachtig- Fijn
Kwaliteit
Biologisch- Dierproefvrij- Vegan- ECOCERT
Methode
Destillatie
Plantendeel
Tak
Herkomst
Brazilië
Verkrijgbaar als
Enkelvoudige olie

Artikelnummer(s):
  • xxrosehb (5 ml)
€ 15,55

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
Irriterend, sensibiliserend, schadelijkIrriterend, sensibiliserend, schadelijk

Belangrijk!

Gevaar. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige werking. Als medisch advies nodig is, houd dan het etiket bij de hand. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees alle instructies aandachtig en volg ze op. Als huidirritatie of uitslag optreedt: een arts raadplegen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften. Bevat linalool.