Gember bio Grand Cru (Ingwer) Farfalla
In Madagaskar vinden plantenverzamelaars het leuk om hun gasten een vers uit de grond getrokken gemberwortel te laten proeven. Met kinderlijke vreugde genieten ze vervolgens van de gasten, die verrast worden door de enorme hitte. De essentiële oliën van biologische gember zijn warm en hebben een stimulerend en afrodisiacum effect. Een goede essence in het koude seizoen.

Gember is een zeer verwarmende en stimulerende essentiële olie en staat bekend om zijn lustopwekkende eigenschappen en het verlichten van spierspanning. Het versterkt en regelt ook het spijsverteringsstelsel. Voor uitslapers kunnen twee druppels biologische gemberolie die op de voetzolen worden gemasseerd wonderen verrichten om de zintuigen te scherpen.
Botanische naam: Zingiber officinale
Druppels in 50 ml basis-/zaadolie: 2
Categorie ess. olië
Vitaliserend- Versterkend- Be refreshed
Noot
Hoofd-hartnoot
Geurprofiel
Kruidig- Fris- Citrusgeur / Citrusachtig- Scherp
Kwaliteit
Biologisch- Dierproefvrij- Vegan- ECOCERT- Grand Cru
Methode
Destillatie
Plantendeel
Wortel
Herkomst
Madagascar
Verkrijgbaar als
Enkelvoudige olie

Artikelnummer(s):
  • xxingwbgc (5 ml)
€ 12,45
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
Irriterend, sensibiliserend, schadelijkIrriterend, sensibiliserend, schadelijk
Lange termijn gezondheids-gevaarlijkLange termijn gezondheids-gevaarlijk
Gevaarlijk voor het aquatisch milieuGevaarlijk voor het aquatisch milieu

Belangrijk!

Gevaar. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige werking. Als medisch advies nodig is, houd dan het etiket bij de hand. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees alle instructies aandachtig en volg ze op. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Verwijder indien mogelijk contactlenzen. Ga door met spoelen. Bevat citral, alfa-pineen, limoneen, geraniol.