Nieuw
Hematoom (blauwe plekken) huidolie* bio aromaverzorging Primavera
Wanneer men zich stoot dan is dit niet altijd de oorzaak van blauwe plekken. Vooral ouderen hebben vaak een zeer dunne huid, een zogenaamde perkamenthuid. Ook andere factoren, zoals bedlegerigheid, kunnen leiden tot hematomen (blauwe plekken), die kunnen optreden zonder externe invloeden.

De hematoom huidolie is een onmisbaar hulpmiddel voor de regeneratie van de huid en voor de verzorging van de gestreste huid. Wanneer deze huidolie vroegtijdig wordt ingezet kan de huidolie de preventieve zorg van de huid versterken. Daarnaast biedt deze huidolie een effectieve verzorging door een combinatie van plantaardige olie en essentiële oliën. De huidolie verzacht de bijzonder gestreste huid en de huid die gevoelig en gespannen is door blauwe plekken. De waardevolle essentiële olie van de helicryse ontspant en stimuleert de bloedcirculatie in de huid. De cisteroos versterkt de weerstand van de huid en lavendel heeft een huid vernieuwend effect. Geschikt vanaf 12 jaar.

Helicryse bio: ontspant de gestreste huid.
Cisteroos bio: versterkt de weerstand van de huid.
Lavendel: regenereert en ontspant.

Gebruik: breng de olie 3 x per dag op de huid aan met een roterende (cirkelende) beweging met matige tot bijna geen druk.

Inci:
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil* org, Fragrance (Parfum)**, Helichrysum Italicum Flower Oil* org, Cistus Ladaniferus Oil* org, Tocopherol, Linalool**, Limonene**, Geraniol**.
* bio / * org = gecertificeerde biologische teelt
** natuurlijke componenten van 100% natuurlijke essentiële oliën / van 100% pure en natuurlijke essentiële oliën

Artikelnummer(s):
  • 76724 (50 ml)
€ 16,90