© Australian Bush Flower Essences
 © Australian Bush Flower Essences
Nieuw
Bush Remedy Affirmation Cards - 29 stuks in kleur
Onze nieuwe affirmatiekaartenset - het perfecte hulpmiddel om uw geest, lichaam en ziel te transformeren. Maak je klaar om motivatie, duidelijkheid en wensen voor de toekomst te krijgen met behulp van onze exclusieve collectie van 29 inspirerende kaarten.

Affirmaties zijn positieve uitspraken die helpen het onderbewustzijn te programmeren voor bepaalde doelen of positieve resultaten. Ze helpen ook om negatieve gedachten te doorbreken en vervangen deze door positieve zelfreflectie. Ze zijn heel gemakkelijk te gebruiken.

Onze nieuwe affirmatiekaarten bevatten een foto van een belangrijke Bush remedie uit onze combinaties. Hieronder vallen de 6 remedies uit het Parenting and Childcare assortiment, maar ook de Space Clearing en Sensuality lichaam- en ruimtespray.

De Bush remedies werken op de emotionele en spirituele lagen van onze gezondheid, bieden ondersteuning op een dieper niveau en zijn een katalysator voor transformatie.

Deze affirmaties werken goed als ze tegelijkertijd worden gebruikt met het nemen van Bush remedie of combinayie van de desbetreffende affirmatie.

Herhaal elke affirmatie hardop, met focus, vijf tot tien keer.
€ 24,20
* Maximaal te bestellen aantal: 5
* Maximaal te bestellen aantal: 5

Documentatie