Nieuw
Ravintsara winterbescherming geurmengsel Farfalla
Een echte firewall voor de lucht binnenshuis met de essentiële olie van ravintsara van het Farfalla biologische fairtrade project in Madagaskar. Het kruidige, fris ruikende geurmengsel wordt gebruikt in geurlampen en vernevelaars wanneer een geurige lijfwacht nodig is om de lucht in een ruimte te reinigen, te vitaliseren en te neutraliseren. Het doel: blijf gezond! Met 100% natuurlijke essentiële oliën (ravintsara, eucalyptus radiata, manuka, balsemspar, e.a.).
Kwaliteit
Vegan

Artikelnummer(s):
  • ambgws (5 ml)
€ 11,40

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
OntvlambaarOntvlambaar
Irriterend, sensibiliserend, schadelijkIrriterend, sensibiliserend, schadelijk
Lange termijn gezondheids-gevaarlijkLange termijn gezondheids-gevaarlijk
Gevaarlijk voor het aquatisch milieuGevaarlijk voor het aquatisch milieu

Belangrijk!

Let op! Kan allergische huidreacties veroorzaken. Kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt en in de luchtwegen terechtkomt. Als medisch advies nodig is, hou dan een etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Lees alle instructies zorgvuldig en volg ze op. In geval van inslikken: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts waarschuwen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende enkele minuten. Bevat limoneen, linalool, beta-pineen, geraniol.