10 ml © Bloesem Remedies Nederland
10 ml © Bloesem Remedies Nederland
Nieuw
Stockflesje Universele Vrijheid
Universele Vrijheid stock is een combinatie van 8 bloesemremedies, t.w. Cel-energie, Divine Love, Hartgespan, Pepermunt, Reuzenbalsemien, Reuzenstropharia, Wilde Bertram en Zielsvrijheid.
Om je te bevrijden van beperkingen en om de wereld te veranderen vanuit je hart/liefde. De verbinding met je ziel/liefde als belangrijkste bron van je handelingen en de enige manier om ons van beperkingen te bevrijden.

Cel-energie: helpt bij het loslaten van niet meer belangrijke ballast en zorgt dat je je oorspronkelijke taak op aarde kunt gaan vervullen.
Divine Love: groei, ontwikkeling en manifestatie als kernwoorden van je bestaan. Verbonden zijn met de menselijke spirituele familie. Openstaan voor de ander. Wanneer je je hebt laten beperken door anderen en/of door het algemene denken, helpt ze je om je los te maken van deze beperkingen.
Hartgespan: helpt je bij te veel claim door anderen en als je je niet vrij voelt, om open te staan voor liefde en ondersteuning. Ze maakt flexibel en doorbreekt starheid en te geordende structuren.
Pepermunt: helpt je om alles te verteren wat moeilijk te verwerken is. Ze werkt op de innerlijke terrorist en geeft je inzicht in het patroon van tegenwerking tegen jezelf en helpt met het loslaten hiervan..
Reuzenbalsemien: laat je handelen vanuit je innerlijk en geeft je inzicht in de verstoring van je eigen ritme. Brengt ingeslikte irritaties en ergernissen naar buiten, maar geeft je ook begrip voor de ander en het inzicht dat al het leven in zijn eigen tempo voortgaat.
Reusenstropharia: laat je direct aanpakken, vooral wanneer je al te lang hebt zitten dubben over wat er moet gebeuren. Laat je handelen vanuit je hart, omdat je het leuk vindt, niet omdat het moet of hoort.
Wilde Bertram: laat je je eigen weg gaan en je eigen keuzes maken, zonder beïnvloeding van anderen. Ze beschermt je op de weg die je gaat en laat je naar je eigen zuivere normen en waarden luisteren.
Zielsvrijheid: geeft je de vrijheid om er te zijn vanuit je ziel. Diepgewortelde verplichtingen loslaten en vertrouwen dat jij alle vrijheid hebt die je jezelf geeft.
Gebruik: 2 druppels in 30 ml bronwater. Van deze verdunning 3 tot 4x daags 4 druppels onder de tong druppelen.
€ 18,50

Documentatie