© Bloesem Remedies Nederland
 © Bloesem Remedies Nederland
Nieuw
Stockflesje Life Spirit
De Life Spirit is een heerlijke combinatie wanneer de tegenwerking groot is en je hierdoor niet meer jezelf kunt zijn. Vaak ben je ook het vertrouwen en het geloof in jezelf kwijtgeraakt en loop je voortdurend vast. De Life Spirit bestaat uit de bloesemremedies: Zielsvrijheid, Wilde Bertram, Zielsvreugde en het Boerenwormkruid.
De Zielsvrijheid is vooral in deze tijd een belangrijke bloesemremedie, omdat ze je de vrijheid geeft om er zonder concessies te zijn. Ze helpt je om de verplichtingen die diepgeworteld zitten, los te laten en geeft het gevoel dat jij alle vrijheid hebt. De Zielsvrijheid versterkt de herinnering aan wie je werkelijk bent en geeft je vertrouwen in je intuïtie.  
Krachtig en helder jezelf kunnen neerzetten in het hier en nu, vanuit een helderheid en met duidelijke keuzes, met het gevoel alsof je een voortdurende steun in je rug krijgt. De Zielsvrijheid is een combinatie die is gemaakt van de remedies: Rode Bosvogeltje, Klaproos, Trompetklimmer, Cel-Energie, Pepermunt en Kindervortex.
De Wilde Bertram geeft je bescherming en zekerheid op je weg en helpt je met je eigen keuzes, zonder dat je dit eerst aan een ander hoeft te vragen. Ze geeft je zekerheid en vertrouwen in jezelf en laat je duidelijk zeggen waar het op staat. De Wilde Bertram maakt je duidelijk dat je uiteindelijk zelf moet kiezen en je keuzes en vragen niet moet laten afhangen van de informatie die anderen geven (ook van bijv. spirituele gidsen en leiding).
De Zielsvreugde is gemaakt van de remedies: Slaapmutsje, Regenboog, Komkommerkruid, Living Star Light, Peer en Klein Streepzaad. Ze versterkt de kracht om jezelf te zijn en om te laten zien wie je bent. Voor het loslaten van de patronen uit de familie en verdriet uit de kindertijd. De Zielsvreugde herstelt de eenheid in jezelf, geeft op een zachte manier verlichting van oude pijn en helpt je om oud verdriet los te laten en geeft je weer vreugde.
Het Boerenwormkruid is in 2021 opnieuw gemaakt en past in deze tijd omdat ze je versterkt en je opent voor het vuur en de kracht van het licht. Door deze versterking kun je alles verbranden en opruimen wat niet meer bij je hoort. Je kunnen laten leiden door het licht wanneer je in het donker gevangen zit, omdat je niet goed wist wat je moest kiezen. Je vuur manifesteren en luisteren naar het hogere en de weg van het hart als kern van je bestaan. Blijf ik in mijn veilige cirkel van zekerheden, maak ik nieuwe keuzes of blijf ik me vasthouden aan het oude en vertrouwde? Luister naar jezelf en kom in je kern en zuiver alles wat niet bij je hoort. Het Boerenwormkruid geeft je de keuze om te leven en iedere keuze is goed. Volg je innerlijk vuur, het licht zal in je schijnen en de donkerte verdrijven.

De Life Spirit brengt je weer in verbinding met wie je werkelijk bent, geeft je weer het geloof in jezelf en laat je staan voor wie je bent. Waardoor het negatieve uit je omgeving kan verdwijnen.
€ 18,50

Documentatie