© Farfalla
 © Farfalla
Ravintsara stay healthy zuiverende en beschermende roomspray (Luftreiniger) bio Farfalla
Een echte firewall voor de lucht binnenshuis met de essentiële olie van ravintsara uit het Farfalla biologische fairtrade project in Madagaskar. De spray met een frisse, kruidige geur wordt is een must wanneer een geurige lijfwacht nodig is om de lucht reinigen, vitaliseren en neutraliseren. Het doel: blijf gezond! Met 100% natuurlijke essentiële oliën (ravintsara, eucalyptus, manuka, pepermunt, tijm, e.a.)
Ingrediënten / INCI lijst: Organic alcohol, natural essential oils.
Kwaliteit
Vegan

Artikelnummer(s):
  • rybglr (75 ml)
€ 13,55

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
OntvlambaarOntvlambaar

Belangrijk!

Let op! Licht ontvlambare vloeistof en damp. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Lees voor gebruik het etiket. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verwijder onmiddellijk alle besmette kleding. Was de huid met water. Gooi de inhoud weg in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften. Bevat limoneen, beta-pineen, linalool, alpha-pineen. Kan allergische reacties veroorzaken.