© Farfalla
 © Farfalla
Christmas star geurstokjes Farfalla
Sfeervolle geur voor de winter en Kerstmis. Ideaal om een sfeer te creëren vol warmte en vreugde. Met de geur van (o.a. mandarijn, sinaasappel, kaneel en wierook).

Steek het gewenste aantal houten stokjes in de fles. Hoe meer stokjes in de fles, hoe sterker de geurbeleving. De geur (100 ml) blijft 4 tot 8 weken hangen, afhankelijk van het gebruikte aantal stokjes.
Ingrediënten / INCI lijst: Alcool, Huiles essentielles naturelles (Cardamome*, Cannelle*, Mandarine*, Orange douce*, Encens, etc.) Eau, Glycérine. * de culture biologique contrôlée
Kwaliteit
Vegan

Artikelnummer(s):
  • setairwz (100 ml)
€ 24,90

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
OntvlambaarOntvlambaar
Irriterend, sensibiliserend, schadelijkIrriterend, sensibiliserend, schadelijk
Lange termijn gezondheids-gevaarlijkLange termijn gezondheids-gevaarlijk
Gevaarlijk voor het aquatisch milieuGevaarlijk voor het aquatisch milieu

Belangrijk!

Let op! Veroorzaakt huidirritatie. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Lees voor gebruik het etiket. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verwijder onmiddellijk alle besmette kleding. Was de huid met water. Gooi de inhoud weg in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften. Bevat limoneen, linalylacetaat, linalol, citral.