Inloggen
Categorieën
Wegens verhoogde kosten voor grondstoffen, materiaal en vervoer zijn wij genoodzaakt een aantal van onze producten in prijs te verhogen per 01-09-2021.
Het betreft producten van de leveranciers Sonnenmineral (Zeolith), Adler (ortho aktiv capsules), Schüssler Cosmetica en Primavera (prijswijzigingen). Ten aanzien van P. Jentschura producten komt de korting voor therapeuten te vervallen.
HomeWebshopZero Waste Programma Zero Waste Programma Het Zero Waste Programma bevat producten waarvan de houdbaarheidsdatum minder lang is dan je van ons gewend bent. Omdat we niets willen verspillen, worden ze met korting aangeboden. Voor wat betreft bloesemremedies: wettelijk moet hierop een houdbaarheidstermijn staan (meestal 5 tot 10 jaar), afhankelijk van het toegepaste percentrage biologische cognac (meestal is dat meer dan 15% en is de houdbaarheid 10 jaar). Na die termijn is de remedie echter nog steeds goed en verliest ze niet aan energetische kracht en kwaliteit, mits de pipetjes en de vloeistof nog goed en schoon zijn, en de flesjes steeds goed zijn dichtgemaakt en bewaard.