Terug naar het overzicht
Stockflesjes Combinaties voor de Ziel
 © Bloesem Remedies Nederland
 © Bloesem Remedies Nederland
Zielerust
Dit is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Aarde Vortex met Witte Engel, Bolderik, Bosrank, Hartgespan, Kruidje Roer Me Niet, Living Star Light, Paarse Dovenetel, Slaapmutsje, Vingerhoedskruid, Zevenblad.
De combinatie Zielerust werkt op het ontspannen en het loslaten. Wanneer er te veel spanning in het hoofd blijft vastzitten zorgt deze combinatie dat je kunt aarden en dat het hoofd stil wordt. Ze zorgt voor een veilige ruimte waarin je je ziel volledig tot uitdrukking kunt laten komen. Wanneer er veel druk is van buiten, je omgeving, dan brengt deze combinatie je focus weer naar binnen. Goed om te gebruiken wanneer je gevoelig bent voor negatieve of elektrische velden in je omgeving en hierdoor niet in slaap of tot rust kunt komen.
Wanneer de verbinding met je ziel wordt verstoord, zorgt de Zielerust ervoor dat het derde oog weer het licht van de ziel kan ontvangen, waardoor je weer verbinding kunt maken met jezelf en daardoor weer richting en plezier krijgt in het leven. De combinatie zuivert en opent het derde oog en zorgt voor nieuwe groei en bewustwording. Dit ontstaat omdat je weer vertrouwen in de toekomst krijgt en door de ontspanning je weer open kunt staan voor het nieuwe.

€ 18,00
* Maximaal te bestellen aantal: 99