© Perelandra
 © Perelandra
The Perelandra Garden Workbook, Engels
Voor degenen die bewust willen samenwerken met de natuur en willen weten welke informatie de natuur kan bieden over het aanleggen en onderhouden van een tuin en welke omgeving dan ook, is dit werkboek iets voor jou.

Dit is niet uw gewone tuinierhandleiding. Het Perelandra Garden Workbook is uw sleutel tot het leren over de natuur en het samenwerken met de natuur in elke omgeving. Er zijn geen speciale vaardigheden vereist (nou ja, misschien een paar). Maar ja, het gaat ook over tuinieren. Vijftien van de 23 hoofdstukken zijn van toepassing op iedereen en elke omgeving. Minimaal tweederde van het boek is op jou van toepassing! Als u interesse heeft in het onderzoek van Perelandra en Machaelle, zult u het Garden Workbook zeker waarderen. En als je nog nooit een dag in je leven hebt getuinierd, geen groenten wilt eten en echt dol bent op je plastic kamerplanten, dan is dit boek nog steeds iets voor jou (zie het deel ‘twee derde’ hierboven).

In het Garden Workbook vindt u veel manieren om met de natuur samen te werken om onevenwichtigheden in uw omgeving aan te pakken en de gezondheid van uw omgeving te versterken. Op deze pagina's vindt u het antwoord op een van de meest gestelde vragen van Perelandra: "Wat moet ik doen tegen [naam van 'plaag' invoegen]?" Let op: met ‘plaag’ bedoelen we niet je buurman!
€ 37,45
* Maximaal te bestellen aantal: 3
* Maximaal te bestellen aantal: 3