© Bloesem Remedies Nederland
 © Bloesem Remedies Nederland
Krachtige Liefde Spray
Deze Krachtige Liefde Spray is niet alleen een combinatie van de bloesemremedies Liefde, Komkommerkruid, Purple Flower en Divine Heart maar bevat ook de essentiële olie van de Roos, Clementine, Cacao en Vanille en de Schüssler celzouten nrs. 3,7,9,19,21.

De bloesemremedies versterken de liefde voor jezelf en brengen je in contact met je diepste bron van liefde. Deze spray versterkt de kracht van het hart, maakt je blij, maakt licht, geeft vreugde en troost. Ze zorgt ervoor dat je de warmte van je hart kunt omarmen en kunt laten zien.

Roos, de hartenkoningin. Liefde voorbij alle grenzen. Harmoniserend en versterkend voor het hart(chakra) en de liefde voor jezelf.
Cacao extract, werkt rustgevend. De zachte geur versterkt het gevoel van warmte. Maakt helder en alert.
Clementine, het leven is een spel, kom, lach met mij. Kalmerend en brengt speelse creativiteit naar boven. Zonnige, vrolijke en warme geur.
Vanille extract, zachtheid. Het leven is er om van te genieten. Ontspannend, aardend en kalmerend.

De Schüssler celzouten versterken je innerlijke kracht, de liefde en zachtheid voor jezelf.

Direct klaar voor gebruik zowel in- als uitwendig. Dosering: een of twee keer sprayen in de mond, drie keer per dag. In acute situaties meerdere keren herhalen.

Celzouten in beeld© door Julianne Driessen, True Colours
© Bloesem Remedies Nederland

Ingrediënten:
Aqua, Alcohol*, Liefde, Kommkommerkruid, Purple flower, Divine Heart, Ferrum phosphoricum, Magnesium phosphoricum, Natrium phosphoricum, Cuprum arsenicosum, Zincum chloratum, Rosa Damascena Flower Oil* Org, Citral**, Eugenol**, Geraniol**, Citronellol**, Farnesol**, Linalool**,Citrus Clementina Peel Oil*, Limonene**, Linalool**, Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract* Org, Vanilla Planifolia Fruit Extract* Org.
* Gecontroleerde biologische teelt.
** Natuurlijke bestanddelen uit essentiële olie.
€ 14,95
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Documentatie