75 ml
75 mlNavulling 500 ml
Zero Waste
Rozen hydrolaat bio - regenererend Farfalla
Het meest geliefde en effectieve hydrolaat, verkregen door destillatie van Damascus-rozen. Het biologische rozen hydrolaat wordt voor veel toepassingen gebruikt en is een onmisbare hulp bij de verzorging van de gevoelige en geïrriteerde babyhuid.
Het wordt door jong en oud gebruikt voor een kalme, evenwichtige huid, als een vochtig kompres voor vermoeide, rode en gezwollen ogen en als een kalmerende haartonicum voor een gevoelige hoofdhuid. De harmoniserende en balancerende werking is in alle situaties geschikt. Bij het wasgoed strijken geeft het als toevoeging in het water een vleugje luxe en natuurlijke geur. Ook voor natuurlijke parfums is het een goede basis.

Eigenschappen: balancerend, kalmerend, rustgevend.
Thema's: pijnlijke babybillen en geïrriteerde (baby)huid, huidirritaties, oogkompressen.
Geur: bloemig-roze, lieflijk, vrouwelijk.
Conservering: rettichwortelextract.
In een evaluatie van huidtolerantie en tolerantie op de ogen na een gebruikstest onder toezicht van een dermatoloog en oogarts, is de beoordeling "zeer goed".

Toepassen: Spray op de gereinigde huid en dep zachtjes in. Voor babyverzorging onverdund op de zere billetjes of geïrriteerde huid sprayen en laten drogen; voeg 2 eetlepels toe aan het babybadwater.
Tip: Spray bij vermoeide, droge, rode of gezwollen ogen de hydrolaat op 2 wattenschijfjes en breng aan op gesloten ogen.
Botanische naam: ROSA DAMASCENA
Ingrediënten / INCI lijst: ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, AQUA, CITRONELLOL**, GERANIOL**, FARNESOL**. *certified organic, **part of natural flower water
Kwaliteit
Biologisch- Dierproefvrij- Natrue- Vegan- Dermatologisch getest
Methode
Destillatie
Plantendeel
Bloem
Herkomst
Bulgarije

Artikelnummer(s):
  • eppwros (75 ml)
  • eppwros (5 x 75 ml)
  • eppwros500 (Navulling 500 ml)
Vanaf € 35,81
*
* Maximaal te bestellen aantal: 99