Terug naar het overzicht
Geurverspreiders / geurlampen
Aroma vernevelaar Marrakesch Farfalla
Net als de toverlamp van Aladdin roept de decoratieve vernevelaar van glas een oosterse sfeer op. Met de juiste geuren brengt het dromen van 1001 Nacht tot leven of verrukt het de zintuigen met andere essentiële oliën van je keuze. De vernevelaar van glas mengt essentiële olie met water door middel van een speciale ultrasone technologie en verspreidt zo de geur. De bestanddelen van de essentiële oliën kunnen optimaal werken zonder verhit te worden. De ionen die door de ultrasone golven worden veroorzaakt, zuiveren bovendien de lucht.
De vernevelaar heeft twee verschillende intervalstanden, drie volumeniveaus en een traploos kleurenspel dat kan worden gestopt bij een van de hoofdkleuren wit-rood-geel-roze-groen-blauw of helemaal kan worden uitgeschakeld. Het toestel is zeer gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden.

LED verlichting met kleurveranderingsmodus - Intervalfunctie: 10min aan / 10min uit -Geschikt voor een kamergrootte tot 30 m2 - Vulcapaciteit water: 150ml - Bedrijfstijd: ca. 5- 10u afhankelijk van vernevelingsintensiteit - Diameter 95 mm, hoogte 150 mm

Gebruik:
1. Steek de adapter in de DC ingangsaansluiting aan de onderkant van de vernevelaar. 2. Plaats de vernevelaar op een vlakke en stabiele ondergrond. 3. Verwijder het buitenste en binnenste deksel van de vernevelaar. Vul het waterreservoir met kraanwater of mineraalwater. Pas op dat u het maximumniveau van 150 ml niet overschrijdt. 5. Voeg een paar druppels etherische olie (1 tot 5 druppels) toe aan het water. 6. Plaats nu de buitenste en binnenste deksels terug op de basis van de vernevelaar. Let op: het deksel wordt er alleen op geplaatst en kan niet worden vastgezet. 7. Steek de stekker in het stopcontact.

Artikelnummer(s):
  • todverma (Per stuk)
€ 79,60
* Maximaal te bestellen aantal: 99