Terug naar het overzicht
Literatuur & Overig
 © Bush
 © Bush
Bush Level One Workshop DVD - (5 DVD's)
Level I workshop Australian Bush Flower Essences 5 dvd's - Engels!
Krijg toegang tot al het materiaal dat niet in de boeken van Ian White staat! Bekijk de workshop in het comfort van je eigen huis - zo vaak als je wilt. Mis deze kans niet om: bekwaam en zelfverzekerd in het gebruik van de Bush Essences te worden.
Leer de geschiedenis en filosofie van Bush Flower Essences.
Krijg nieuwe inzichten in de natuur, het plantenrijk en jezelf. Begrijp hoe uw emotionele patronen op u van invloed zijn.
Leer hoe u deze patronen krachtig en toch voorzichtig kunt veranderen en de kwaliteit van uw leven kunt verbeteren. Ontvang de meest actuele en diepgaande informatie over het onderzoek en de ontwikkeling van Bush Flower Essences. Ontdek nieuwe hulpmiddelen om de uitdagingen en crises, leermoeilijkheden en gezinsproblemen van het leven het hoofd te bieden en op te lossen. Ontdek hoe u zelfrespect en zelfvertrouwen kunt vergroten. Geniet van een verbluffende visuele presentatie van de bloemen die worden gebruikt om de bloesemremedies te maken, evenals de diverse regio's van Australië waarin ze groeien. Ervaar een bloemmeditatie en een intuïtief kunstproces. Leer de oude metafysische leringen van de vier elementaire persoonlijkheidstypen en hun overeenkomstige bloesemremedies. Leer hoe je een bloesemremedie kunt maken en hoe je de Australian Bush Flower Essences kunt voorschrijven. Leer hoe u negatieve onbewuste sabotage programma's kunt identificeren en verwijderen.
€ 225,00
* Maximaal te bestellen aantal: 2
* Maximaal te bestellen aantal: 2

Documentatie