75 ml
75 ml500 ml
Kokosnoot olie bio - verwennend Farfalla
Een echte traktatie voor jong en oud. Speciaal geschikt voor een ruwe, geïrriteerde of gestreste huid die profiteert van de verkoelende, stabiliserende en verzachtende eigenschappen van biologische kokosolie met zijn hoge laurinezuur gehalte. Zonder een vette glans achter te laten, wordt het door de huid opgenomen en maakt het fluweelzacht. Teken houden trouwens niet van de geur van het laurinezuur dat erin zit.
Deze olie stolt bij lagere temperaturen. Om de olie uit het flesje te krijgen, kunt u het flesje een beetje verwarmen boven of in warm water (het hoeft niet heet te zijn). Na gebruik zal de olie weer stollen. Het is niet schadelijk voor de olie als het flesje meerdere malen verwarmd wordt en weer afkoelt.

Toepassing: Aanbrengen op de nog licht vochtige huid en inmasseren.
Bos- en speel-olie voor kinderen vanaf 1 jaar: Verwarm 30 ml kokosolie lichtjes en meng het met 3 druppels essentiële olie van atlasceder. Giet in een pot, want het zal stollen bij lagere temperaturen. Breng het aan op benen, nek en onbedekte delen van de huid voordat de kinderen in de natuur gaat spelen.
Ayurvedische haarolie: Voor glanzend en zacht haar, 1 eetlepel kokosolie mengen met 1-2 druppels essentiële olie van citroen voor een frisse geur. Aanbrengen op het haar en de haarpunten, in badstof wikkelen, 20-30 minuten of een nacht laten intrekken. Goed uitspoelen.
Botanische naam: COCOS NUCIFERA
Ingrediënten / INCI lijst: COCOS NUCIFERA OIL*. *certified organic
Kwaliteit
Biologisch- Dierproefvrij- Natrue- Vegan- Dermatologisch getest
Methode
Koude persing
Plantendeel
Zaad
Herkomst
Sri Lanka

Artikelnummer(s):
  • eppokob75 (75 ml)
  • eppokob75 (5 x 75 ml)
  • eppokob500 (500 ml)
Vanaf € 12,25
* Dit product is alleen op bestelling verkrijgbaar. Houd rekening met een langere levertijd, deze is afhankelijk van de leverancier.
* Maximaal te bestellen aantal: 99