© Homeonatura
 © Homeonatura © Homeonatura © Homeonatura © Homeonatura
BHA Exfoliërende gel Homeonatura
BHA EXFOLIERENDE GEL
De BHA exfoliërende gel is veilig voor thuisgebruik en is een effectieve manier om de natuurlijke vernieuwing van uw huid te helpen door dode huidcellen en overtollig talg te verwijderen mede door een unieke combinatie van waardevolle actieve ingrediënten. Naast het zachtjes exfoliëren van de huid, reguleert het in olie oplosbare BHA, of salicylzuur, de talgklierfunctie in de diepere huidlagen, zodat uw huid niet alleen gladder en zachter zal aanvoelen, maar het kan ook helpen de conditie van uw huid te verbeteren, vooral de vette en acne-gevoelige huid. De BHA exfoliërende gel is daarom een echte aanrader voor de vette of gecombineerde huidtypes, maar ook voor de huid met acne, grote poriën of rosacea. Schüssler celzouten Nr. 3 en nr. 9 in de gel kalmeren de gevoelige, irritatiegevoelige huid en brengen de talgproductie in evenwicht.

- Bevat 1% salicylzuur
- Verrijkt met celzouten Nr. 3 - Ferrum phosphoricum en Nr. 9 - Natrium phosphoricum
- Vrij van SLS en chemicaliën
- Natuurlijke ingrediënten
- Niet getest op dieren (zelfs niet op het niveau van ingrediënten)
- Vegan

Maak onze BHA exfoliërende gel onderdeel van uw huidverzorgingsroutine om dode huidcellen en overtollig talg op een natuurlijke en zachte manier te verwijderen en de talgklierfunctie in evenwicht te brengen.
Met behulp van BHA exfoliërende gel en de toevoeging van Schüssler celzouten, geeft deze peeling vette of gecombineerde huidtypes en huid met acne of grote poriën precies wat het nodig heeft, waardoor de conditie zichtbaar verbetert. Het is ook veilig te gebruiken op een gevoelige, irritatie- of rosacea-gevoelige huid. Regelmatig gebruik van de BHA-peeling bereidt de huid voor om meer van de waardevolle actieve ingrediënten in de cosmeticaproducten van Homeonatura te absorberen, waardoor ze in de diepere huidlagen kunnen doordringen en effectiever kunnen werken.

DE BELANGRIJKSTE INGREDIENTEN VAN ONZE BHA EXFOLIERENDE GEL:
BHA: Salicylzuur heeft uitstekende peeling- en huidvernieuwende eigenschappen, reguleert de talgproductie en vernauwt verwijde poriën. Het reinigt ook de diepere huidlagen, verbetert de conditie van bestaande acne en mee-eters aanzienlijk en speelt een rol bij het voorkomen van de vorming van nieuwe.

GEBRUIK:
Breng de BHA-gel 1-2 keer per week aan op een gereinigde, droge huid, verdeel het gelijkmatig en masseer het zachtjes in je huid, laat het 10 minuten intrekken. Spoel daarna af met lauw water en ga verder met uw huidverzorgingsroutine zoals gewoonlijk: gebruik een gezichtsspray, gevolgd door een gezichtsolie, een gezichtsserum of het elixir en een crème voor uw huidtype.
Als je nog nooit een chemische peeling hebt gebruikt, begin dan met een of twee keer per week.

INCI:
Aqua, pentyleenglycol*, glycerine, betaïne**, salicylzuur, xylitylglucoside**, anhydroxylitol**, xylitol**, xanthaangom**, panthenol, natriumfytaat, polyglyceryl-6-caprylaat, polyglyceryl-4-capraat, Polyglyceryl-4 Cocoaat, Polyglyceryl-6 Ricinoleaat, Natriumhydroxide, Citrus Limon Fruit Olie, IJzerfosfaat, Natriumfosfaat.
*Plantaardige grondstof geaccepteerd door COSMOS.
** ECOCERT gecertificeerde grondstof.
€ 15,90