© Bush
 © Bush
Divine Presence Essence Gaia
Dit is de derde Divine Presence Essence - speciale bloesemremedies die Ian White heeft ontwikkeld met begeleiding van Spirit. Deze bloesemremedies bieden een sterke ondersteuning bij onze groei en ontwikkeling.
De Gaia Essence is een bloesemremedie van eenheid. Deze bloesemremedie brengt het Goddelijke (de samenwerking tussen Isis en Solar Logis) en de aarde in evenwicht. Tevens brengt het de relatie tussen het Hoger Zelf en het Lager Zelf (geest en lichaam) in balans. Het is het samenkomen van 2 tegenovergestelden, inclusief het evenwicht tussen onze Goddelijke man en Goddelijke vrouw.
De remedie is nodig in deze tijd, een tijd waarin de hemelse rijken het mogelijk maken om het menselijk bewustzijn uit te breiden en onze harten te openen. Tot voor kort hebben maar weinig mensen dit mogen ervaren, maar de mensheid begint – en moet – hier klaar voor zijn.


De positieve kwaliteiten van deze remedie zijn:
• Herstelt de verbinding met het Hoger Zelf en brengt ons weer in contact met ons Goddelijke doel.
• Zorgt ervoor je focus bij jezelf te houden; verbindt je met het Goddelijke; helpt ons aanwezig te zijn in het hier en nu in hart en geest. Straal licht uit op de aarde.
• Aardt en werkt op een diep geestelijk niveau en verhoogt ons bewustzijn.
• Helpt ons om de energie van de Solar Logos die de aarde overstroomt te ervaren.
• Zorgt voor een liefdevol en beschermend gevoel voor de aarde/Gaia.
• Maakt het hart open en laat transformatieve veranderingen binnen die om ons heen gebeuren.
• Brengt onze Goddelijke man- en vrouw in evenwicht.
• Laat je veilig te voelen en de veranderingen en de emoties die daarbij loskomen te accepteren.

Gebruik: Deze bloesemremedie is verkrijgbaar in een stockflesje van 10 ml. Voor een verdunning: voeg 7 druppels toe aan een doseerflesje van 30 ml, gevuld met 1/3 cognac en 2/3 bronwater.
Dosering: ’s Ochtends en ’s avonds 7 druppels onder de tong innemen, voor een periode van 2 weken. Het is raadzaam om geen andere bloesemremedies te gebruiken wanneer men de Gaia Essence gebruikt. De Gaia Essence werkt goed in combinatie met de Solar Logos Essence, maar we adviseren om Solar Logos Essence na de Gaia Essence in te nemen.
€ 28,00

Documentatie