© Bush
 © Bush
Divine Presence Essence Solar Logos
In december 2014 kreeg werd ik benaderd door de spirituele wezens dat ze een nieuwe bloesemremedie met mij wilde maken. Het zou een goede aanvulling alsmede een combinatie met de Isis Essence zijn.
De Solar Logos Essence is op 27 mei 2015 in Glastonbury - Engeland, gemaakt. Solar Logos is de Goddelijke energie, het pure licht dat voortkomt uit de centrale zon, het hart van het Goddelijke. Het is de Goddelijke macht, de vormende kracht van het universum. De Solar Logos is het Goddelijke bewustzijn. Zodra het onze wereld binnenkomt, brengt het de kracht van liefde en genezing, het verlicht de diepe waarheid en creëert een nieuwe realiteit binnen onze dimensie. De Solar Logos energie is van zo'n pure, hoge vibratie dat het onzichtbaar is voor het menselijk oog - we kunnen het niet waarnemen. Om het te kunnen waarnemen, om deze energie te zien en te voelen, wordt het omgezet (wanneer het de stratosfeer van de aarde bereikt) in het witte licht van het Goddelijke bewustzijn. Pas in deze vorm kunnen wij het waarnemen.
Om de bloesemremedie voor te bereiden, om een heilige kelk voor deze energie te cre�ren, diende Melchizedek (een sterk ontwikkeld ziel en wezen) te fungeren als het schip om de kracht van het zuivere licht, dat de Solar Logos is, vast te houden en te verankeren. Dit zorgt voor de manifestatie van de bloesemremedie. Melchizedek is de belichaming van de Goddelijke mannelijke. Isis is een expressie of belichaming van het meest archetypische Goddelijke vrouwelijke. Beiden zijn even krachtig en het is belangrijk om in evenwicht te houden. Belangrijk voor zowel de samenleving als het individu, is om het Goddelijke vrouwelijke en het Goddelijke mannelijke in balans te houden.

Aan te raden is om de Isis Essence 1 week voor de Solar Logos Essence te nemen en eventueel voor 1 week of 2 daarna. Hierdoor verloopt het proces geleidelijk en effectief.

De positieve kwaliteiten van deze remedie zijn:
- Activeert het licht van de ziel, waardoor we de Goddelijke toegang kunnen krijgen op persoonlijk niveau
- Opent ons hart en geest waardoor we het Goddelijke bewustzijn kunnen ontvangen.
- Laat onze ziel in verbinding staan met de bron van alle Licht.
- Brengt licht, liefde en spirituele kracht in ons lichaam, hart en geest.
- Manifesteert het zaad van de schepping binnen ons.
- Helpt ons om de aard van de Goddelijkheid die in ons is, te begrijpen, zodat we onze Goddelijke natuur kunnen accepteren.
- Opent ons hart naar de wijsheid die diep in ons is.
- Ontsteekt onze hartvlam.
- Integreert het Goddelijke mannelijke en het Goddelijke vrouwelijke in ons.
- Helpt met het loslaten van alle emotionele en spirituele pijn die zich heeft verzameld in lichaam, hart en geest van de mens.
- Maakt bewust van onze Akashic-records.
€ 28,00
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Documentatie