© Bush
 © Bush
Divine Presence Essence Isis
De Isis Essence is een geschenk vanuit het Goddelijke Vrouwelijke en is een remedie die je leven kan veranderen. Het gebruik van deze remedie kan een diepgaande invloed hebben op de genezing van dieper liggende problemen, die zelfs terug kunnen gaan naar vorige levens.
De positieve kwaliteiten van deze remedie zijn:
•Ze laat je de aanwezigheid, bescherming en liefde van het Goddelijke Vrouwelijke voelen.
•Verlicht de innerlijke duistere plaats waar je je pijn en je lijden kunt wegstoppen.
•Geeft hoop, verlichting, en maakt bewust.
•Vervangt je innerlijke wonden door liefde en moed.
•Helpt je om de liefde in jezelf te vinden gedurende onrust, angst en onzekerheid.
•Geeft je toegang tot en hulp bij het loslaten van de wonden van je ziel, die afkomstig kunnen zijn uit de geestenwereld, dit leven en vorige levens.
•Transformeert de negatieve aspecten, die veroorzaakt zijn door traumatische gebeurtenissen.
•Integreert emotioneel geblokkeerde delen.
•Helpt met het helen van emotionele pijn.
De Isis remedie is een zegen van de Grote Moeder. Zij heeft alle mensen beloofd, dat haar aanwezigheid gevoeld zal worden op aarde.
Met deze remedie roept Isis iedereen op, die klaar is om zichzelf te laten zien en moedig op te staan, zowel emotioneel als spiritueel. Ze belooft haar Licht der Lichten op hen te laten schijnen om hun donkere innerlijke plekken te verlichten. Isis roept je tot zich, omdat ze jouw emotionele pijn, woede, schaamte, schuld, angst, verdriet en wanhoop weg wilt nemen. Die plekken kan ze vullen met liefde en moed.
Wanneer je naar zo’n innerlijke donkere plek gaat, en er daarna uit komt, voel je je bevrijd en verjongd. Dit wordt bereikt door enkel te kijken en je te verbinden met je emotionele pijn, om het te omarmen en toestaan jezelf te openen om de liefde te ontvangen waarmee je de pijn kunt helen.
De Isis remedie gaat over hoop, bewustwording en verlichting. Het laat je de liefde en bescherming voelen van het Goddelijke Vrouwelijke, zowel om je heen als in jezelf. Je kunt dit naar je toe halen, om je kracht te geven en je te voeden, met name in turbulente, angstige en onzekere tijden.
Veel mensen dragen oude, diepe wonden met zich mee. De Isis remedie stelt je in staat om toegang te krijgen tot deze wonden, om ze los te laten en ze te helen. Je kunt hiermee je emotionele pijn en negatieve traumatische ervaringen transformeren en helen, een verschuiving op een diep niveau.
De Goddelijke Moeder roept je op om de liefde toe te laten, en deze diepe, lang verborgen gehouden plaatsen of emotionele wonden te helen. Deze wonden kunnen niet alleen ontstaan zijn door wat er gebeurd is in de kindertijd en in dit leven, maar kunnen ook ontstaan zijn in vorige levens. Velen kunnen zich waarschijnlijk in de vroegere tijden die verschrikkelijk waren herkennen. De oorlogen, genocide, of de liefdeloze tijden. Sommige wonden kunnen zelfs ontstaan zijn tijdens een geestelijke reis door diverse dimensies tijdens de incarnatie.
Er zijn veel Licht Werkers die lijden aan zulke emotionele wonden, maar die in staat zijn zichzelf ervan los te maken, ze aan de kant of apart te zetten. Wanneer ze zich sterk genoeg voelen of met de hulp van de Isis remedie, zijn ze in staat om deze afgescheiden gedeelten weer op te roepen en te herstellen.
€ 28,00
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Documentatie