© Farfalla
 © Farfalla
Christmas star roomspray bio Farfalla
Een sfeervolle geur voor de winter en de kerstperiode. Ideaal om een sfeer te creëren vol warmte en vreugde. Met 100% natuurlijke essentiële oliën (mandarijn, sinaasappel, kaneel en wierook, enz.).
Ingrediënten / INCI lijst: Organic alcohol, natural essential oils.
Kwaliteit
Vegan

Artikelnummer(s):
  • rywest (75 ml)
€ 13,50

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
OntvlambaarOntvlambaar

Belangrijk!

Let op! Licht ontvlambare vloeistof en damp. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Lees voor gebruik het etiket. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verwijder onmiddellijk alle besmette kleding. Was de huid met water. Gooi de inhoud van de verpakking weg volgens de plaatselijke voorschriften. Bevat limoneen, linalool, linalylacetaat.