© Bush
 © Bush
Nieuw
Bush Woman lichaam- en ruimtespray
Harmoniseert eventuele emotionele onevenwichtigheden tijdens menstruatie en menopauze. Het stelt een vrouw in staat zichzelf, haar eigen lichaam en haar schoonheid te ontdekken en zich goed te voelen.

Gebruik: spray op het lichaam of in de ruimte zo vaak als nodig is.

Negatief
Stemmingswisselingen
Moe
Lichamelijke afkeer

Positief
Vrouwelijk evenwicht in levenscyclus
Herstelt emotioneel evenwicht
Omgaan met verandering
Fysieke acceptatie
Waardering van eigen schoonheid
Bevat: Billy Goat Plum, Bottlebrush, Bush Fuchsia, Crowea, Five Corners, Mulla Mulla, Old Man Banksia, Peach- Flowered Tea Tree, Pink Flannel Flower en She Oak.

We hebben essentiële oliën van hoge kwaliteit gecombineerd met onze bloesemn remedies om elke spray een unieke geur te geven en de positieve aromatherapie-voordelen te accentueren. De Woman spray bevat essentiële oliën van Roos, Lavendel, Geranium en Bergamot. Deze geurcombinatie is speciaal ontworpen om vrouwen te helpen vanwege hun onderscheidende subtiele eigenschappen.

Rozenolie is de olie van Venus en is effectief op alle niveaus van het leven; voor ziel, geest en lichaam. Roos herinnert ons eraan om voor onszelf te zorgen. Lavendel wordt vaak de 'moeder' van essentiële oliën genoemd. Lavendel is in staat om een ​​veelheid aan emotionele problemen op te lossen en net zoals een moeder meerdere taken tegelijk kan uitvoeren. Geranium brengt lichaam en geest in balans en is ook geweldig voor het creëren van een gevoel van veiligheid om onnodige spanningen los te laten.
€ 25,25