Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


Bloesem Remedies NederlandBloesem Remedies NederlandBloesem Remedies NederlandBloesem Remedies NederlandBloesem Remedies NederlandBloesem Remedies NederlandBloesem Remedies NederlandBloesem Remedies NederlandAlternatieve beursactie

INTERNATIONAAL THERAPEUT

ALTERNATIEVE BEURSACTIE MET HOGE KORTINGEN

Normaal gesproken zouden we al wekenlang druk bezig zijn met de voorbereidingen voor de beurs Internationaal Therapeut, een evenement waar we altijd met het hele team naar toe leven. Tijdens de beursdagen genieten wij van het persoonlijk contact, het uitwisselen van ervaringen en van de inspirerende gesprekken met de vele bezoekers. We waarderen het enorm dat zoveel mensen ieder jaar weer onze stand bezoeken en gebruik maken van onze speciale beursaanbiedingen.
De editie 2020 gaat helaas niet door, maar toch willen wij iets extra's doen tijdens de oorspronkelijke beursperiode.

Korting op uw bestelling
Van zaterdag 14 november t/m zondag 22 november 2020 krijgt u korting op uw bestelling*.
We hanteren daarbij de volgende staffel:
Bij een totaalbedrag tot € 100,00 10% korting.
Bij een totaalbedrag van € 100,00 tot € 250,00 15% korting.
Bij een bestelling van € 250,00 of meer 20% korting.
* Aanbiedingen en boeken vallen niet onder de beursactie.

Webwinkel aanbieding verzendkosten
Bestel eenvoudig via de webwinkel. Vanaf € 50.00 verzenden wij uw bestelling portovrij naar een adres in Nederland. Verzendingen naar het buitenland hebben altijd de gebruikelijke verzendkosten. 

Per mail of telefonisch
U kunt natuurlijk ook een bestelling plaatsen per mail via info@bloesemremedies.com of telefonisch op 077-2300011. Let op dat u alléén gebruik kunt maken van de korting wanneer u op de aanbiedingsdagen bestelt en dat de gebruikelijke verzendkosten van toepassing zijn (t.w. voor verzending naar een adres in Nederland € 6,70 en vanaf € 150,00 portovrij). 

Let op: deze actie loopt van zaterdag 14 november t/m zondag 22 november 2020.

 


Uw gezondheid, onze prioriteit

Wij begrijpen dat er momenteel veel vragen en onzekerheden zijn met betrekking tot de huidige situatie rondom het Corona virus.
Graag willen wij u hierbij op de hoogte houden van eventuele ontwikkelingen bij Bloesem Remedies Nederland en winkel De 3Vrouwen en tevens handreikingen bieden voor manieren om uw gezondheid te ondersteunen.
Dat was, is en blijft tenslotte onze missie!

Bestellingen kunt u gewoon plaatsen, het liefst via de webwinkel, en worden verzonden zoals u van ons gewend bent. Wanneer u op werkdagen vóór 13.00 uur de bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden.
Het binnenklimaat in onze opslagruimtes wordt continu gezuiverd. Voordat medewerkers uw bestelling verwerken, ontsmetten zij de handen met handhygiëne spray. Dit gebeurt ook bij het zorgvuldig inpakken van uw bestelling. 

Onze winkel De 3Vrouwen is gewoon open. Wel verzoeken we u om bij binnenkomst de handen te ontsmetten en aan onze medewerkers door te geven waar u voor komt. Zij pakken dan de spullen uit de winkel. 

OPLEIDINGEN EN WORKSHOPS
Door de huidige ontwikkelingen hebben wij opnieuw te maken met verscherpte maatregelen en het feit dat we opleidingen weer moeten verplaatsen omdat ze niet gegeven kunnen worden op de manier zoals wij dat willen. Wij willen de kwaliteit van de opleidingen hoog houden en geen concessies doen om cursusdagen hoe dan ook door te laten gaan. Daarom kunnen we nog steeds geen nieuwe data bekend maken. We zijn achter de schermen druk bezig om te zoeken naar mogelijkheden om de opleidingen wél vorm te kunnen geven. We streven er uiteraard naar hierover zo snel mogelijk meer duidelijkheid te geven.

ONDERSTEUN JE GEZONDHEID

Hoe kun je jezelf op een natuurlijke manier ondersteunen wanneer er net als nu veel stress is en er veel op je afkomt? 

Het lichaam en de geest zijn onderling met elkaar verbonden en je kunt door het gebruik van bloesemremedies ervoor zorgen dat de emoties minder worden. Het lichaam krijgt daardoor weer vitaliteit en de ruimte om zich te herstellen.
Je kunt altijd beginnen met de bloesemremedie Terra, deze helpt je met het verminderen van emotionele spanning, ze zorgt ervoor dat je beter bij jezelf blijft en is voor het algemene herstel. Een belangrijke bloesemremedie om in je kracht te blijven in tegenwerkende omstandigheden is de Komkommerkruid. Wanneer je bang bent voor het virus en je je niet meer beschermd voelt, dan kun je het beste de Divine Light gebruiken. Voel je je beperkt omdat je niets meer kunt doen, dan kun je denken aan de Regenboog, deze helpt je om je gevoel van beperking los te laten. Heb je juist teveel te doen en kom je om in het werk kies dan de Paarse Dovenetel.
Om het lichaam te ondersteunen kun je het beste de Schüssler celzouten gebruiken. Ben je moe kies dan voor het energiemengsel, dit is een combinatie van 4 celzouten voor de versterking van je energie. Eventueel samen met de nr. 7 magnesium phosphoricum en nr. 21 zincum chloratum gebruiken voor de versterking van je immuunsysteem.
Let op: Geen energie, geen herstel.
Ook voor de ondersteuning van het slijmvlies van de longen kun je celzouten gebruiken. Vooral belangrijk hiervoor zijn: de celzouten nummers 4, 5, 8 en 24. Heb je een blaffende hoest dan de nr. 2 en nr. 7 gebruiken ter ondersteuning en gebruik voor ondersteuning bij koorts de nr. 3 en de nr. 5. Ook kun je de essentiële olie van de lemongrass hiervoor verdampen.
Dit is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden en wat je op een natuurlijke manier kunt doen in deze tijd.

Bram Zaalberg schrijft regelmatig artikelen over manieren om uw gezondheid te ondersteunen, o.a. in het tijdschrift Spiegelbeeld. Onderstaand enkele artikelen met betrekking tot het Corona virus.

BLOESEMREMEDIES, CELZOUTEN, SPIRITUALITEIT EN HET CORONA VIRUS, een artikel van Bram Zaalberg.
Zou er een spirituele relatie zijn tussen het Corona virus en de lichamelijke klachten? En is er ook een relatie te ontdekken tussen de Schüssler celzouten en de klachten van het Corona virus? 
Klik hier voor het artikel van Bram Zaalberg. Ook voor de pdf-versie.

ONVERKLAARBAAR OF VERKLAARBAAR MOE NA CORONA, door Bram Zaalberg in Spiegelbeeld oktober 2020
Celzouten en bolesemremedies als weg naar herstel. 
Klik hier voor het artikel (pdf).

 

Team Bloesem Remedies Nederland en De 3VrouwenOpleidingen 2020 - 2021

Workshops Klik op onderstaande knop voor ons actuele aanbod van opleidingen.

Workshops 2020

Lees hier ervaringen van cursisten »
Zoek een therapeut

Op zoek naar een therapeut bij u in de buurt?

Maak dan gebruik van onze zoekfunctie.

Therapeut zoeken »
Kies uw bloesemremedie

Kies de mooiste foto uit

Dit is de remedie die je helpt met het nieuwe, dat wat je graag wilt ontwikkelen je aanvulling. Daarna kies je de minst mooie foto uit. Dit zijn de lessen, die je nog moet leren en waar je je aan stoort in je omgeving. (Ben je b.v. van binnen ongeduldig dan stoor je je aan ongeduldige mensen in je omgeving). Beide remedies kunnen bij elkaar gebruikt worden in een flesje. Na een aantal weken van gebruik, zal de keuze veranderen en kun je aan een volgende laag gaan werken. (Afpellen van de ui.)

Spirituele pad Zonnebloem Vogelmelk Bolderik
Kies uw bloesemremedie
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van belangrijke wijzigingen op de site, interessante nieuwtjes en unieke informatie?

Abonneer je dan op onze GRATIS nieuwsbrief!
Abonneer op onze nieuwsbrief

Bekijk hier oude nieuwsbrieven.

Neem eens een kijkje in onze winkel

Onze winkel
www.de3vrouwen.nl© 2020 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions