Terug naar het overzicht
Water vitalisers en filters
 © Seagull
 © Seagull
Seagull IV vervangingscartridge RS-2SG (tbv Seagull IV waterfilter), 7600 ltr
Seagull vervangingsfilter RS-2SG Cartridge (capaciteit ca. 7600 liter).

Na ongeveer 1 à 1,5 jaar dienst een filter vervangen te worden. De exacte levensduur van het filter verschilt uiteraard per gebruiker en is mede afhankelijk van de kwaliteit van het te zuiveren water.
Duidelijk merkbare drukvermindering is het signaal dat de filter vervangen moet worden! De werking van het filter en dus de kwaliteit van het water blijven echter steeds op hetzelfde niveau. Ook bij lagere druk!

Capaciteit 7600 liters of meer.
Doorstroom 8 liter per minuut.
Vervanging cartridge voor Seagull 1V Type X-2 Drinkwater zuiveraar.

“STUCTURED MATRIX”
Hoe de “Structured Matrix“ werkt!

Ultrafijne submicron filtratie tot 0.1 micron (0.4 absoluut) klein genoeg om complete verwijdering van Giarda, Cryptosporidium en andere specifieke parasieten welke door bacteriën in water worden overgedragen.
Moleculair zeven en in een “Breed Spectrum“ verwijderen van chloor en specifieke organische chemicaliën, waaronder chemische bestrijdingsmiddelen, onkruidverdelgers, oplosmiddelen, vieze smaak, slechte geur en kleur.
Electro kinetische Attraction, omdat kleine deeltjes Elektrisch geladen zijn worden deze Colloïden en ander nog kleinere deeltjes verwijderd met “Structured Matrix” Een wereldwijd gepatenteerd Systeem van General Ecology.
€ 259,00
* Maximaal te bestellen aantal: 2
* Maximaal te bestellen aantal: 2

Documentatie