Terug naar het overzicht
Water vitalisers en filters
 © Seagull
 © Seagull
Seagull IV X-2KB waterfilter systeem incl. slangen capaciteit 7,6 liter per minuut
Let op: dit product is alleen op bestelling verkrijgbaar! Houd u rekening met een iets langere levertijd.

Seagull IV X-2KB incl.kraan, ca 7,6 liter per minuut

Het seagull IV waterfilter microfiltersysteem is ontwikkeld door General Ecology. Deze onderneming is al meer dan 36 jaar aktief als onderzoeker en producent van professionele waterfilterinstallaties op basis van microfiltrage.

Zuiver drinkwater
Het seagull IV waterfilter microfiltersysteem levert ongeacht de kwaliteit van het aangevoerde water, zuiver en gezond drinkwater. Hierbij wordt geen gebruikt gemaakt van chemicaliën en elektriciteit.

Compact en snel
De seagull IV waterfilter is een compact , roestvrijstalen drinkwaterzuiveringapparaat dat op eenvoudige wijze rechtstreeks op het waterleidingnet wordt aangesloten. Gewoon in de keukenkast onder de spoelbak.
Omdat de seagull niet via een zuiveringsreservoir werkt, is de doorstroming maar liefst 8 liter per minuut.
Via de ‘eigen’ kraan die geplaatst wordt naast de bestaande kraan, verkrijgt u zo op snelle wijze zuiver drinkwater met een voortreffelijke smaak.

Filterwissel pas na 8000 liter
Het verwisselbare filter van de Seagull IV waterfilter zorgt voor circa 8.000 liter zuiver drinkwater. Dit betekent voor een gemiddeld gezin ongeveer 1 à 1,5 jaar gezuiverd water van hoge kwaliteit. De exacte levensduur van het filter verschilt uiteraard per gebruiker en is mede afhankelijk van de kwaliteit van het te zuiveren water.
Duidelijk merkbare drukvermindering is het signaal dat de filter vervangen moet worden! De werking van het filter en dus de kwaliteit van het water blijven echter steeds op hetzelfde niveau. Ook bij lagere druk!

Seagull® IV X-2B Basis Drinkwaterfilter
7,6 liter per minuut Micro Water Filter Systeem voor thuis, schepen, caravans en campers.

Compleet met aftapkraan, cartridge, aansluitingen en ophangbeugel, snel en eenvoudig te installeren.

Het compacte en ruimte besparende Seagull 1V Systeem, werkt zonder chemicaliën, elektriciteit en waterverspilling. Seagull 1V Micro Drink Water is ontworpen om water puur, heerlijk en veilig te maken om te drinken. De Structured-Matrix technologie zuivert alle drie klassen van verontreiniging, microbiologisch, chemisch en esthetisch.

De Seagull 1V zijn behandeld met een LTF (Lifetime) afwerking, dit geeft bescherming tegen reinigingen met Sterke oplosmiddelen, en het zorgt voor het behoud van glans. Seagull 1V Micro Water Filter Systemen zijn gebaseerd op meer dan 46 jaar van onderzoek en ontwikkeling in Micro Water Filter Techniek.

Stroomsnelheid: 7,6 liter per minuut
AVG Capaciteit: 8000 liter
Patroontype: RS2-SG (gestructureerde matrix)
Deeltjesretentie: 0,1 micron nominaal (0,4 absoluut)
Drukvatconstructie: roestvrij edelstaal
Werkdruk: 25-100 bar
Werktemperatuur: 0,5 ºC – 38 ºC
€ 910,00
* Dit product is alleen op bestelling verkrijgbaar. Houd rekening met een langere levertijd, deze is afhankelijk van de leverancier.
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Documentatie