750 gr © Zechsal
750 gr © Zechsal125 gr © Zechsal250 gr © Zechsal2 kg © Zechsal4 kg © Zechsal © Zechsal © Zechsal
Magnesium badkristallen Zechsal
Zechsal badkristallen bestaan uit zuiver magnesiumchloride in vaste vorm. De kristallen lossen uitstekend op in water.
Verkrijgbaar in:
- Voetenbad plastic pot 750 gram.
- Badzout plastic pot 2 kilo.
- Badzout plastic pot 4 kilo.
- Probeerverpakking papieren zakje 125 gram.

Dosering en gebruik bad:
Een weldadig ligbad ter ontspanning en om de huid te verzorgen vraagt een dosering van een halve tot 1 kg. Dezelfde dosering wordt aanbevolen voor het onderhouden van uw magnesiumbalans. Na het bad zal uw huid aangenaam en soepel aanvoelen.

De aan te bevelen badtemperatuur is in alle gevallen 37 graden Celsius. De badtijd is minimaal 20 minuten, optimaal is 45 minuten. De frequentie is afhankelijk van uw persoonlijke behoefte.

Ingrediënten: 47% magnesiumchloride, kristalwater.

De voeten zijn een uitstekend opnamepunt voor magnesium. Daarnaast is een voetenbad ook uitermate geschikt om afvalstoffen af te voeren. Heerlijk voor het slapen gaan!

Dosering en gebruik voetenbad:

Voor normaal onderhoud van uw magnesiumbalans, neem twee keer per week een voetenbad. Bij gezondheidsklachten bevelen wij aan om óm de dag een voetenbad te nemen, bij voorkeur 's avonds voor het slapen gaan. Dosering: 125 gram op ca. 4 liter warm water. De aanbevolen temperatuur is 37 graden Celsius. Duur: minimaal 20 minuten, optimaal is een half uur.

Nb. niet geschikt voor elektrische voetenbaden (i.v.m. corrosieve eigenschappen van magnesium voor metalen onderdelen, zoals in een pompsysteem).
Ingrediënten: 47% magnesiumchloride, kristalwater.
Vanaf € 2,95
* Maximaal te bestellen aantal: 5
* Maximaal te bestellen aantal: 5