100 ml © Zechsal
100 ml © Zechsal10 ml © Zechsal500 ml © Zechsal1 liter © Zechsal © Zechsal
Magnesium olie Zechsal
Pure magnesiumolie, verkrijgbaar in:
- Probeerverpakking plastic flacon 10 ml.
- Plastic sprayflacon van 100 ml
- Plastic flacon van 500 ml.
- Plastic flacon van 1000 ml.

Zechsal magnesiumolie is de hoog geconcentreerde vloeibare vorm van magnesiumchloride, opgelost in water. Het wordt magnesiumolie genoemd omdat het olieachtig aanvoelt. Magnesiumolie is uitermate geschikt om snel en effectief magnesium via de huid op te nemen. Handig en voordelig in gebruik, voor het hele lichaam.

De beste plekken om magnesium op te nemen zijn de voeten, de oksels en de buikstreek. Maar als u last heeft van kramp of gespannen spieren dan is het ook verstandig de plek zelf te behandelen.

Dosering en gebruik
Gebruik dagelijks 15 tot 20 sprays (ca. 200 mg, de helft van de dagelijkse behoefte). Laat het minimaal 10 minuten inwerken. Daarna afspoelen indien gewenst. Een lichte tinteling en een warm gevoel zijn normaal en duiden erop dat het magnesium wordt opgenomen. Uw huid wordt aangenaam soepel en u kunt nagenieten van de totale ontspanning.

Tip: als de huid warm is (bv na het douchen of na inspanning) bevordert dit de opname sterk. Vermijd contact met uw ogen of open wondjes, dit kan een bijtend gevoel geven.

Ingrediënten: 31% magnesiumchloride, aqua.
Vanaf € 1,95
* Maximaal te bestellen aantal: 99