© Findhorn
 © Findhorn
Findhorn Sacred Earth Roomspray
SACRED EARTH - Aarden & koesteren

Helpt je om geaard en gefocust te zijn, om bij jezelf en je eigen omgeving te blijven.

Ingrediënten: water, Palo Santo (Busera graveolens), biologische Sandalwood (Santalum spicata) en Rhododendron (Nepalese anthopogon) essentiële olie. Een infusie van de edelsteenremedies:

Emerald: maakt verbinding met je intelligentie en intuïtie om je plan of project te realiseren. Beheers hyperactiviteit, impulsiviteit, verwarring en besluiteloosheid. Door serieuze concentratie kun je dingen gaan begrijpen en je vermogen om te communiceren vergroten. Verkrijg het succes dat je wilt door tolerantie, accuraatheid, creatief aanpassingsvermogen en praktische, geplande activiteit.

Jasper: harmonie en synthese ontstaan door tegengestelde krachten te verenigen. Overwin impulsiviteit, instabiliteit en piekeren, bouw uithoudingsvermogen op voor langer durende projecten door mentaal en emotioneel evenwicht en sereniteit. Door innerlijke harmonie en eenheid ontstaat de wil om uiterlijk harmonie en vrede te creëren en de kracht om met vertrouwen schoonheid zichtbaar te maken.

Topaz: dring door tot de hogere geest en denk met helderheid. Zelf opgelegde beperkingen, te kritisch zijn, onzekerheid of gebrek aan gevoeligheid kunnen je onderscheidingsvermogen beperken. Gebruik de wil voor het verkrijgen van geduld, doorzettingsvermogen en een open geest en houd alle aspecten van jezelf in evenwicht. Verkrijg meesterschap in een bepaald gebied en de kracht om grote plannen te realiseren door middel van concentratie, observatie en praktische vindingrijkheid.

Ruby: je bereikt je doelen door geïnspireerde betrokkenheid, onverschrokkenheid en uithoudingsvermogen. Zuiver de geest van negatieve gedachten en bedwing oncontroleerbare passies en zwakheden, zoals intolerantie, cynisme en het ontkennen van je verantwoordelijkheid. Zorg voor emotionele gezondheid en intelligentie door een bewuste invloed op instinctieve neigingen. Met toewijding vanuit het hart en een serene, zonnige kijk op het leven ontstaat de kracht om anderen te prikkelen, te overtuigen en te inspireren.

Amethyst: zorg dat je juist handelt, breng orde en organisatie in alle gebieden van je leven. Ban zwakheid, buitensporig perfectionisme, materialisme of ordeloosheid uit. Vind een weg om je manier van uitdrukken te perfectioneren door nederigheid, een open geest, doorzettingsvermogen en intuïtie. Bereik je doel door doelmatigheid en door soepel te bewegen. Ontdek de kracht om plannen te vertalen in realiteit door het magische werken met interpretatie en het vermogen om dingen bij elkaar te brengen.

Hematite: werkt als een magneet. Gaat de negatieve invloeden van straling tegen.

INGREDIENTS: This Mist is made with the Essential Oils of Palo Santo (Busera graveolens), organic Sandalwood (Santalum spicata) and Rhododendron (Nepalese anthopogon), and energetic vibration of the seven Gem Essences Diamond, Sapphire, Emerald, Jasper, Topaz, Ruby, Amethyst.
€ 32,05
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Documentatie