© Findhorn
 © Findhorn
Findhorn Sacred Space Roomspray
SACRED SPACE - Vrede & harmonie

Helpt bij het reinigen en schoonmaken van je geestelijke en emotionele ruimte. Door deze reiniging en schoonmaak ontstaat een positieve en ontspannende omgeving. Om je eigen ruimte te vitaliseren en schoon te houden. Reinigt je aura en versterkt plezier en harmonie in huis. Voor drukke werkplekken op kantoor en de negatieve energie van o.a. computers en printers. Geeft rust, ontspanning en zorgt voor een positieve omgeving op werk, thuis of bij meditatie.
Met roos alba en frankincense voor een diepe rust en harmonieuze energie.

Ingrediënten: water, emulsifan (Polysorbate 20), Rose (Rose damascena) en Frankincense (Bosswellia carterii) essentiële olie. Een infusie van de hieronder beschreven elementaal remedies earth, water, air, fire en ether.

Earth: werkt op het niveau van het eerste of basis chakra en staat voor de wil om jezelf te zijn. Het vertegenwoordigt stabiliteit, zekerheid, evenwicht en het vermogen om er te zijn als een menselijk wezen en je te ontwikkelen. Het vergroten van de levenskracht in het basiscentrum door concentratie, geduld, uithoudingsvermogen en discipline leidt tot kalm en betrouwbaar gronden van ideeën, praktische zin en materiële overvloed.

Water: werkt op het niveau van het tweede of heiligbeen chakra en bevordert de liefde voor familie, vrienden en voor de groep. Ze versterkt empathie, gevoeligheid en tederheid en de kracht om harmonieuze emotionele relaties te creëren. De versterking van de levenskracht in het heiligbeen centrum door middel van openheid, begrip, aanpassingsvermogen en verbeeldingskracht helpt om te ontspannen en om vreedzaam en aantrekkelijk te blijven.

Air: werkt op het niveau van het vierde of hart chakra (en op het vijfde) en versterkt intuïtie en de manifestatie van onvoorwaardelijke liefde, genegenheid, emotionele onafhankelijkheid en persoonlijke verfijning. De versterking van de levenskracht in het hartcentrum door middel van opmerkzaamheid en objectiviteit leidt tot helder begrip en onderscheidingsvermogen en helpt bij het ontwikkelen van kundigheid en ondernemingszin door een intuïtief inzicht in praktische oplossingen.

Fire: werkt op het niveau van het derde of zonnevlecht chakra en zorgt dat je blijft werken aan de idealen van de ziel door het versterken van zelfvertrouwen, enthousiasme, optimisme, passie en het verlangen om anderen te helpen. De versterking van de levenskracht in het zonnevlecht centrum door waarneming en een alerte geest zorgt voor onafhankelijkheid, moed en leiderschapskwaliteiten, versterkt de vitaliteit in alle gebieden van het leven en het vermogen om onmiddellijk actie te ondernemen.

Ether: werkt op het niveau van het vijfde of keel chakra (en op het zesde en zevende), bestaat als vijfde levenskracht en gaat over de uitdrukking van het bewustzijn. De versterking van de levenskracht in het keelcentrum ontwikkelt instinctieve intuïtie, zorgt voor mentale soepelheid, creatieve intelligentie en juist spreken, en manifesteert zich als spirituele liefde en de kracht van de synthese.
Vanaf € 22,35
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Documentatie