Terug naar het overzicht
Flourish Formulas
 © F.E.S.
 © F.E.S.
FES Post-Trauma Stabilizer Flourish Spray
Let op: dit product gaat uit het assortiment - zolang de voorraad strekt!

-Voor ieder verlies of onbalans die een chaos veroorzaakt, verdoving of shock in het lichaam/de ziel – waaronder amputatie of verzwakkende verwondingen; verlies of onbalans in je huis of in je omgeving.
-Voor reddingswerk bij een natuurramp of in een oorlogsgebied – voor langdurige periodes van shock of trauma en om slachtoffers te helpen weer te herstellen; goed voor zowel mens als dier.
-Na een grote operatie en tijdens een langdurig fysiek herstel.
-Na het verlies van een geliefde of een huisdier, als de symptomen van de shock of de scheiding lang aanblijven; kan gebruikt worden in combinatie met of afwisselend met Grief Relief.
-Als een supplement bij ontwenningskuren; wanneer de ziel zich schokkende zaken herinnert of erkent wat er verloren is gegaan of beschadigd is geraakt in het leven.
-Voor steeds terugkerende gewelddadige dromen en herinneringen aan trauma in het verleden, die nog storen zelfs lang nadat andere vormen van genezing gezorgd hebben voor lichamelijke stabilisering.

De Post-Trauma Stabilizer combinatie bestaat uit:
Arnica – belangrijk voor alle vormen van shock of trauma, helpt de subtiele energie lichamen met het opnieuw integreren in het fysieke lichaam; zorgt voor herstel van aandachtstoornissen die volgen op een traumatische gebeurtenis.
Bleeding Heart – intens verdriet en verlangen; vooral naar degenen die overleden zijn of naar sociale verbindingen en omstandigheden die moeilijker zijn geworden als gevolg van een ramp of een verwonding; maakt de kracht van het hart weer sterker.
Echinacea – uitputting van het immuunsysteem en de kern van je identiteit volgend op overweldigende gebeurtenissen of verwondingen; helpt om het spirituele en fysieke weer bij elkaar te brengen en opnieuw te ordenen tot een nieuw geheel.
Glassy Hyacinth – herstel van zeer diep verdriet en lijden; wanneer de ziel tot op de bodem is gegaan en opnieuw geboren moet worden.
Green Cross Gentian – voor intense gevoelens van wanhoop of verslagenheid; wanneer je relatie met de gemeenschap, je thuis of je lichaam opnieuw verbonden en gegrond moet worden; hernieuwde vastberadenheid om te dienen, te hopen en te geven.
Fireweed – stimuleert de feniksachtige krachten in de ziel; het vermogen om de “alchemistische as” te gebruiken als zaaigrond voor de nieuwe kracht van herstel en vitaliteit.
Five Flower Formula – de combinatie van Edward Bach voor hulp en ondersteuning voor lichaam en ziel; maakt kalm en stabiliseert bij tegenslagen, verwondingen en natuurrampen.

Essentiële oliën – de kalmerende en centrerende kwaliteiten van lavendel en hysop decumbens olie, samen met de beschermende en versterkende kwaliteiten van yarrow essentiële olie.
€ 20,00
* Maximaal te bestellen aantal: 99