Terug naar het overzicht
Flourish Formulas
 © F.E.S.
 © F.E.S.
FES Sacred Heart Flourish Spray
Integratie van de kracht van het hart & mededogen in relaties. -Laat een relatie sterk ontwikkelen door te leren zowel te geven als te ontvangen met een levendige kracht vanuit het hart. -Om te herstellen na scheiding en andere mislukte relaties, het hart toestaan een nieuwe manier van uitdrukken en nieuwe sociale vaardigheden te vinden.-Als een algemeen elixer voor het hart om de relatie met personen die dicht bij je staan, zoals familie en vrienden, te verbeteren; zodat het hart werkt met eerlijkheid, integriteit en welgemeende zorg.-Voor degenen die een duidelijke verzorgende verantwoordelijkheid hebben in hun professionele of persoonlijke leven; helpt het hart om zijn centrum van authentieke kracht en juiste begrenzing te vinden; bij de neiging om te lijden aan "vermoeidheid door bezorgdheid".-Herstelt de gezondheid van het hart, wanneer je te maken hebt met een ziekte, die met de spanning van het hart te maken heeft of een familiegeschiedenis met hartziektes; kan in de Self-Heal crème gemengd worden en op het borst/long gebied gemasseerd worden of gebruikt worden in combinatie met of afwisselend met Benediction olie.
-Tijdens moeilijke periodes in de puberteit en de jonge volwassenheid; wanneer je leert belangrijke relaties te vormen met anderen en de juiste grenzen te stellen.
-Om ouders en andere verzorgers te helpen om goede relaties te ontwikkelen met kinderen, door een kracht van het hart waardoor affectie en respect ontwikkeld kunnen worden.
-Om verzorgers van dieren te helpen te genieten van liefdevolle, hartelijke relaties en daarbij gezonde grenzen te handhaven en duidelijk te communiceren.
€ 20,00
* Maximaal te bestellen aantal: 99