© Bloesem Remedies Nederland
 © Bloesem Remedies Nederland
Consult pakket celzouten en/of bloesemremedies (digitaal)
Het "Consult pakket" bevat alle relevante documenten die nodig zijn om voor iemand een persoonlijk advies op te stellen voor celzouten en/of bloesemremedies ondanks het feit dat de cliënt niet naar de praktijk kan komen. Het pakket wordt digitaal aangeleverd.
Het pakket is samengesteld naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het corona virus en dat als gevolg hiervan veel praktijken hun deur (tijdelijk) hebben moeten sluiten.

Het is een basispakket dat de mogelijkheid geeft om op een gestructureerde manier (via email en telefonisch) de hulpvraag, klachten en behoeften van een cliënt in kaart te brengen en een advies op maat te maken. Er zit een duidelijk stappenplan bij hoe u daarbij te werk kunt gaan.
Het pakket behandelt de basisprincipes, handig bijv. voor therapeuten die nog niet lang met onze producten werken of juist om de cliënt bekend te maken met de materie.

Het pakket bevat de volgende documenten:
- Stappenplan voor de therapeut
- Anamnese formulier
- Celzouten invullijsten met gezichtskenmerken en vragen m.b.t. klachten en behoeften
- Hoe te beginnen met uitzoeken van celzouten en/of bloesemremedies
- Advies voor de cliënt, met de celzouten en/of bloesemremedies en dosering

Het pakket wordt digitaal aangeleverd (u hoeft het uiteraard maar één keer aan te schaffen en kunt het zo vaak gebruiken als u wilt). Het anamnese formulier is een bewerkbaar document en kan vooraf door de cliënt digitaal ingevuld worden en retour gemaild worden naar u.
Alle andere formulieren zijn pdf-documenten om zelf in te vullen met uw bevindingen.

€ 19,95
* Maximaal te bestellen aantal: 99