Terug naar het overzicht
Cistrose - ieder huidtype
Cistrose SOS anti-vermoeidheidsmasker alle huidtypen Farfalla
Een zachte oppepper die zorgt voor een stralende, frisse teint en een alerte uitdrukking. Revitaliseert en maakt de huid stralend en zijdezacht.

Cisteroos is een echte overlever in droge klimaten en hydrateert bij uitstek. In combinatie met voedende biologische amandelolie zorgt het voor elasticiteit en geeft het de huid dat wakkere gevoel. Om de beschermende barrière van de huid te versterken, maakt de formule gebruik van een combinatie met het extract van de haberlea rhodopensis plant. Sinaasappelbloesem hydrolaat vitaliseert de vermoeide huid en zorgt voor een stralende, frisse teint.

Toepassing: 1-2 keer per week aanbrengen op de gereinigde huid en 15 minuten laten inwerken. Om het masker af te spoelen, strijkt u zachtjes over het gezicht met natte handen. Hierdoor verandert het masker in een melk die er gemakkelijk afspoelt en de huid wakker, zacht en gevoed maakt. Voor een verwennende ontspanning meng je 2 verstuivingen van sinaasappelbloesem hydrolaat in je handpalm en meng het met het een kleine hoeveelheid van het masker, waarna je het aanbrengt op de huid. Voor nog meer hydratatie meng je 1 pompje aloë vera allover gel in je handpalm met een kleine hoeveelheid van het masker en breng dit aan op de huid.
Ingrediënten / INCI lijst: HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, GLYCERIN*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL*, SUCROSE LAURATE, SUCROSE STEARATE, CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT WATER*, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL*, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, CISTUS LADANIFERUS OIL*, PARFUM (natural essential oils), TOCOPHEROL, SUCROSE PALMITATE, FAEX EXTRACT, AQUA, BETA VULGARIS ROOT EXTRACT, HABERLEA RHODOPENSIS LEAF EXTRACT, LINALOOL**, CITRONELLOL**, GERANIOL**, LIMONENE**, CITRAL**, BENZYL BENZOATE**. *certified organic, **part of natural essential oils
Kwaliteit
Biologisch- Dierproefvrij- Natrue- Vegan- Dermatologisch getest

Artikelnummer(s):
  • gpciam (7 ml)
  • gpciam (5 x 7 ml)
  • gpciam10 (10 x 7 ml (tray))
Vanaf € 3,90
* Maximaal te bestellen aantal: 99