Terug naar het overzicht
Gezondheid en preventie
 © Akasha
 © Akasha
Het veld van het menselijk lichaam ontcijferd, Peter H. Fraser en Harry Massey (Akasha)
“De tijd is rijp voor een revolutie in de westerse geneeskunde en dit boek vertelt in welke richting het zal gaan.”
Ervin Laszlo, auteur van onder andere Kosmische Visie – Wetenschap en het Akasha-veld

Het informatieveld van het menselijk lichaam, het Human Body-Field (HBF), regelt alle fysieke, chemische, mentale, emotionele, energetische en geheugengerelateerde aspecten. Het HBF is een intelligent systeem dat de informatiestromen van het lichaam stuurt. De manier waarop dit gebeurt, maakt het verschil tussen ziekte en gezondheid.

Het Human Body-Field kan op een eenvoudige manier gescand worden. De scan stelt in detail vast hoe het HBF functioneert – hoe goed of slecht het de energie en de informatie beheert die de biochemie van het lichaam bepalen. De informatieprocessen in het lichaamsveld kunnen worden gecorrigeerd met Infoceuticals, gecodeerde vloeibare remedies om vervormingen en blokkeringen in het HBF te corrigeren.

In dit boek wordt dit revolutionaire Nutri-Energetics System (NES) beschreven, dat Peter Fraser na tientallen jaren van onderzoek heeft ontwikkeld. Hij heeft het meridianensysteem van de traditionele Chinese geneeskunde met de kwantumgolftheorie verenigd. Hiermee legde hij voor het eerst een link tussen de biochemie van het menselijk lichaam (als basis van de meeste moderne westerse geneeskunde) en de bio-energetica (als domein van de alternatieve en complementaire geneeskunde).
€ 36,00
* Maximaal te bestellen aantal: 1
* Maximaal te bestellen aantal: 1