Terug naar het overzicht
Gezondheid en preventie
 © Succesboeken
 © Succesboeken
Huidhonger, Bruno Müller-Oerlinghausen en Gabriele Mariel Kiebgis (Succesboeken)
Zonder aanraking worden we letterlijk ziek. In een tijd waarin we onze smartphone vaker aanraken dan onze partner of onze kinderen, is het hoog tijd om meer inzicht te krijgen in deze Huidhonger.

Helende werking
Onze huid is ons grootste orgaan en bezit een eigen intelligentie. Het is letterlijk de beschermingswal tussen ons binnenste en de buitenwereld en geeft ons een identiteit en een ik-gevoel. Huidhonger, geschreven door twee vooraanstaande Duitse wetenschappers, laat de fascinerende werking van aanraking zien. Het is goed voor ons algehele welbevinden, voor onszelf en voor anderen. Aanraking kun je inzetten in je privésituatie maar ook in een professionele omgeving (bijvoorbeeld een massage). En aanraking werkt helend bij diverse aandoeningen, zowel lichamelijk als geestelijk. De vele voorbeelden, oefeningen, wetenswaardigheden en tips maken dit boek tot een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die meer wil weten over de werking van onze huid en aanraking.

Huidhonger van Bruno Müller-Oerlinghausen en Gabriele Mariell Kiebgis is een absolute aanrader voor iedereen die meer wil weten over het belang van aanraking. Dat belang is namelijk groot: als we te weinig huidcontact hebben, kunnen we letterlijk ziek worden, aanraking is een eerste levensbehoefte. Een aai, een kus, een knuffel, de kleinste aanraking kan al heel veel effect hebben, zowel voor de gever als de ontvanger.

Dit boek laat de fascinerende en helende werking van aanraking zien en hoe je deze kunt inzetten. Voor jezelf en anderen, bij diverse aandoeningen en voor je algehele welbevinden. Het staat vol praktische tips, oefeningen, voorbeelden van manieren van aanraken en verhalen uit de praktijk. Aanraking helpt je letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten, het is communicatie die onder je huid gaat.
€ 24,50
* Maximaal te bestellen aantal: 1
* Maximaal te bestellen aantal: 1