Terug naar het overzicht
Gezondheid en preventie
 © Schors
 © Schors
Ayurveda - Balans & Detox, Katharina Weyland (Schors)
Welk Ayurveda-type ben ik: Vata, Pitta of Kapha en wat betekent dit?

De eeuwenoude gezondheidsleer van Ayurveda is ook in onze moderne tijd en Westerse wereld goed te gebruiken en wordt steeds vaker gezien als een volwaardige aanvulling op de gangbare geneeswijze en voedingsleer. Met behulpvan de drie constitutie-typen in de Ayurveda, de drie doshas Vata, Pitta en Kapha, kunnen we onze persoonlijke constitutie bepalen en daarmee welke voeding en welke leefwijze het beste bij ons past, waardoor (chronische) lichamelijke ongemakken, zoals vermoeidheid, lusteloosheid, opspelende spijsvertering, vatbaarheid voor infecties of allergieen, enz. kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

Met een precies op onze dosha afgestemde voeding en leefwijze kunnen we onze gezondheid een 'boost' geven, waardoor we ons niet alleen fitter en sterker voelen, maar er ook zo uit zien!

Door onze persoonlijke constitutie te leren kennen ('waarom ben ik 's morgens moe, maar kom ik 's avonds niet in slaap?' of 'waarom heb ik het vaak koud?' of 'waarom maak ik mij snel druk en ben ik het even later weer vergeten?) en deze kennis te gebruiken in ons dagelijks leven, voelen we ons beter in balans en zijn we beter bestand tegen stress en andere moderne ongemakken.

De heldere uitleg over Ayurveda en het belang van de juiste voeding en leefwijze voor onze persoonlijke dosha, het belang van een detox-kuur, de vele kruiden, vitaminen, superfoods en - niet te vergeten - de smakelijke recepten maken dit boek compleet!
€ 15,00
* Maximaal te bestellen aantal: 99
In mijn winkelwagen 
Op verlanglijstje