Terug naar het overzicht
Gezichtsverzorging op basis van mineralen
 © Homeonatura
 © Homeonatura © Homeonatura © Homeonatura © Homeonatura
Age protection Midnight Retinal Elixer Homeonatura
Dit Midnight Retinal elixer bestrijdt effectief de tekenen van huidveroudering met het toegevoegde MATRIXYL™ synthe’6™ peptide aan de formule, dat het huidoppervlak egaliseert en rimpels verzacht; celzouten Nr.1 - Calcium Fluoratum en Nr. 11 - Silicea Schüssler regenereren de elasticiteit van bindweefsels op cellulair niveau en dankzij hyaluronzuur wordt de huid voller, flexibeler en zachter.

Retinal 0,05%: Een lid van de koninklijke familie van vitamine A, een formule van de nieuwe generatie die een superalternatief is voor retinol, dat bij grotere hoeveelheden vaak irriterende bijwerkingen heeft, omdat het een uitzonderlijk goede tolerantie-tot-activiteitsverhouding heeft: het is verrassend zacht voor de huid vergeleken met de effectiviteit ervan.

HET EFFECT
Het stimuleert de snellere vernieuwing van huidcellen, wat resulteert in een snellere vervanging van de cellen van de bovenste huidlaag, waardoor een gladdere, egalere huid ontstaat.
De huidskleur wordt egaler als gevolg van het celvernieuwende effect van de retinal: de huid wordt fris, stralend en jeugdig.
Het draagt ​​bij aan de huidvernieuwing en de collageenproductie, waardoor rimpels en fijne lijntjes worden verminderd en de huidtextuur wordt verbeterd.

HET VERSCHIL TUSSEN RETINAL EN RETINOL
Als leden van de koninklijke familie van vitamine A behoren retinal en retinol tot de groep van retinoïden. Retinol, dat al tientallen jaren bekend is en klinisch bewezen effecten heeft, heeft bij gebruik van grotere hoeveelheden regelmatig irriterende bijwerkingen. Retinal, dat momenteel minder vaak voorkomt, kan een superalternatief zijn voor dit probleem, omdat het verrassend zacht voor de huid is in vergelijking met de effectiviteit ervan.

Vanwege de sterkere en actievere vorm dan retinol kan retinal sneller door de huid worden opgenomen en is het effectiever in het stimuleren van de celvernieuwing en het verhogen van de collageenproductie. In vergelijking met retinol dringt retinal gemakkelijker en dieper door in de huid.

Het MATRIXYL™ synthe'6™-peptide met een huidverstrakkend en antirimpeleffect maakt het huidoppervlak glad, maakt rimpels glad en herstelt ze waar nodig van binnenuit, vooral het voorhoofd en bij kraaienpootjes.

Hyaluronzuur, dat wordt beschouwd als het belangrijkste ingrediënt tegen een slechte gehydrateerde huid, kan tot duizend keer zijn eigen gewicht aan water binden, waardoor de huid meer gehydrateerd wordt, wordt gevuld met vocht en tegelijkertijd een gezonde, jeugdige huidfunctie op verschillende fronten wordt ondersteund.

Hyaluronzuur:

- verbetert het natuurlijke waterretentievermogen van de huid,
- maakt de huid voller, zachter en elastischer,
- verzacht fijne lijntjes en kleinere rimpels,
- versterkt de natuurlijke beschermlaag van de huid, heeft een ontstekingsremmende werking,
- met antioxiderende eigenschappen ( helpt bij het bestrijden van vrije radicalen die het huidverouderingsproces versnellen).

DE ESSENTIËLE SCHÜSSLER CELZOUTEN
Midnight retinal elixer bevat Schüssler celzouten Nr. 1 - Calcium Fluoratum en Nr.11 - Silicea. Van de actieve ingrediënten, ook bekend als “Schoonheidszouten”, is Calcium Fluoratum verantwoordelijk voor de elasticiteit van de huid en het bindweefsel, en Silica kan de verschijning van mimische rimpels, kraaienpootjes en diepe voorhoofdplooien helpen verminderen. Daarnaast speelt Silica een sleutelrol bij de vorming van het bind- en steunweefsel van de huid. Een tekort aan Schüssler celzouten nr. 1 en nr. 11 leidt tot een intensere rimpelvorming en heeft een negatief effect op de strakheid van de huid en de elasticiteit van de bloedvaten. Zonder deze kan uw huid meer slap worden en eerder zijn elasticiteit verliezen.

TE GEBRUIKEN ALS:
- uw huid is rijper en u wilt rimpels strakker maken en verwijderen,
- u zelf uw huid wilt behandelen en zo rimpels en kraaienpootjes kunt verminderen,
- u wilt uw diepere rimpels strakker maken,
- u bent op zoek naar een anti-aging gezicht verzorging die de tekenen van huidveroudering effectief tegengaat,
- u kiest voor een natuurlijke en plantaardige oplossing om uw huid strakker te maken in plaats van operaties en injectiebehandelingen.

HOE GEBRUIK JE DE MIDNIGHT RETINAL ELIXER:
De huid moet geleidelijk wennen aan de effecten van retinal, dus gebruik het retinal elixer in de eerste periode slechts 2-3 keer per week als onderdeel van je avondroutine. Als het geen irritatie veroorzaakt, kun je het geleidelijk steeds vaker gaan gebruiken.
Gebruik het elixir na het reinigen van het gezicht, vóór het aanbrengen van crèmes/serums.
Zorg ervoor dat u 's ochtends minimaal SPF30 zonnebrandcrème gebruikt, omdat retinal de huid gevoelig kan maken voor licht.
Gebruik het product of enig ander preparaat dat retinal bevat niet tijdens zwangerschap of borstvoeding.
Retinal kan als bijwerking de huid uitdrogen, daarom raden wij aan om daarna een gezichtscrème te gebruiken.

DE PERFECTE MATCH
In combinatie met onze Skin Perfect Elixer kunt u een anti-rimpel gezichtsverzorgingsroutine creëren die in zeer korte tijd voor een spectaculaire verandering van uw huid kan zorgen: uw kleinere rimpels worden gladgestreken, de diepere worden gladder. strakker, de contouren van uw gezicht worden gelift en uw huidskleur zal fris en helder zijn. Met deze 2 producten op zak kunt u thuis genieten van de ervaring van professionele, effectieve natuurlijke rimpelverwijdering met behulp van onze producten in een luxe glazen verpakking.

Ingrediënten:
Aqua, Betaïne*, Glycerine, Pentyleenglycol*, Cellulosegom*, Hydroxypropylcyclodextrine, Palmitoyltripeptide-38, Natriumhyaluronaat, Xylitylglucoside*, Anhydroxylitol*, Xylitol*, Fenethylalcohol, Glycerylcaprylaat, Retinal (0,05%) , Calciumfluoride, Silicium.
*ECOCERT – gecertificeerd ingrediënt.
€ 34,50
* Maximaal te bestellen aantal: 99