Regressie en het Innerlijk Kind, Frank den Ouden (Schors)
Dit boek voert de lezer terug naar zijn jeugd en gaat op zoek naar alle onafgemaakte problemen, trauma's of obstakels. Nare gebeurtenissen uit deze periode worden vaak weggestopt omdat we de pijn ervan niet willen of kunnen voelen. Deze vaak on(der)bewuste ervaringen zorgen ervoor dat we bepaalde onaangename karaktertrekken, gewoonten, verslavingen of automatische handelingen niet kwijt kunnen raken.

Soms herkennen we die vervelende eigenschappen van onszelf (overdreven boosheid, reageren als een klein kind, verlatings- of juist bindingsangst, faalangst, onzekerheid enz.), maar weten we niet hoe we ze moeten aanpakken. We zitten vast in oude rollenpatronen en blijven de rol spelen die ons vroeger is toebedeeld of die we onszelf hebben toebedacht, zoals bijvoorbeeld het 'boze kind', 'het aangepaste kind', 'het aandachtvragende kind', het angstige kind' enz.

Door middel van oefeningen in regressie en met het Innerlijke Kind stelt dit boek duidelijk en met zekerheid vast waar de problemen liggen en worden vele 'handvaten' aangereikt die helpen bij het opruimen van oude obstakels en 'allergieën'.
Het doel van dit boek is dat we een compleet mens worden, gelukkig, zelfverzekerd en in evenwicht met onszelf en anderen. Regressie en het Innerlijke Kind is dan ook een aanrader voor iedereen die bereid is oplossingen in zichzelf te zoeken en verantwoording te nemen voor zijn eigen leven.
€ 15,90
* Maximaal te bestellen aantal: 1
* Maximaal te bestellen aantal: 1