Terug naar het overzicht
Wierook / geurstokjes / kaarsen
 © Botanicals
 © Botanicals © Botanicals © Botanicals
Aromatherapie eco kaars: clarity Botanicals
Ons 'CLARITY' mengsel van verkwikkende pepermunt en verjongende eucalyptus, is ontworpen om de concentratie en mentale alertheid te bevorderen. Een echt opwekkend en energiek aroma voor uw huis en zintuigen.

GEURPROFIEL: FRIS EN KRUIDIG
Met de hand gegoten uit 100% natuurlijke sojawas
Gemengd met natuurlijke essentiële oliën - geen kunstmatige geurstoffen of chemicaliën
100% Natuurlijk, veganistisch & diervriendelijk
Tot 35 uur brandtijd
Schone verbranding - geen zwarte roet of nare dampen

GEBRUIK
Het gebruik van onze kaarsen is heel eenvoudig; ten eerste moet u uw lont voor elk gebruik bijknippen tot een halve centimeter, voor een schonere, heldere branding. Laat uw kaars bij de eerste keer branden volledig uitlopen tot de randen om tunnelvorming te voorkomen. Laat daarna de geuren uw huis vullen en uw zintuigen verfrissen. Laat uw kaars niet onbeheerd branden.

HOOFDINGREDIËNTEN
Sojawas: We gebruiken ook alleen 100% natuurlijk verkregen sojawas in onze kaarsen. We gebruiken nooit paraffine, dat wordt gemaakt van aardolie; een niet-hernieuwbare bron die ook kankerverwekkende stoffen bevat. Sojawas heeft ook een lager smeltpunt, dus onze kaarsen gaan veel langer mee, zodat u meer tijd heeft om tot de laatste gram van het voordeel te genieten.
Natuurlijke essentiële pepermuntolie: Pepermuntolie is ideaal voor verlichting van klachten zoals hoofdpijn, spierpijn en 'brain fog'. Het is effectief bij de behandeling van hoest en verkoudheid, het verminderen van pijn, het verbeteren van de mentale functie, en het verminderen van stress.
Natuurlijke essentiële olie van Eucalyptus: Eucalyptus is een veelgebruikte geur voor het creëren van een ontspannen stemming, het verlichten van mentale uitputting en het verbeteren van spirituele behandelingen. Het helpt de neusholtes vrij te maken en schadelijke bacteriën in de lucht te elimineren.
Natuurlijke essentiële olie van lavendel: De geur van de oliën van de lavendelplant wordt verondersteld te helpen kalmte en welzijn te bevorderen. Er wordt ook gezegd dat het helpt bij het verminderen van stress, angst en mogelijk zelfs milde pijn. Met een kalmerende, fysiek en emotioneel balancerende geur, wordt het vaak gebruikt voor de ontspannende effecten op het lichaam.
Natuurlijke essentiële olie van geranium: Geranium essentiële olie wordt al eeuwenlang gebruikt om gezondheidsproblemen te behandelen. Het is heilzaam voor de behandeling van een aantal aandoeningen, zoals angst, depressie, infectie, en pijnbestrijding. Er wordt verondersteld dat het antibacteriële, antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen heeft.
€ 48,40
* Maximaal te bestellen aantal: 2
* Maximaal te bestellen aantal: 2