Terug naar het overzicht
Wierook / geurstokjes / kaarsen
 © Botanicals
 © Botanicals © Botanicals © Botanicals
Aromatherapie eco kaars: winter spice Botanicals
Voor de tijd rond Kerstmis is onze limited edition WINTER SPICE mix van pittige kaneel en pittige zoete sinaasappel ontworpen om warme, feestelijke nostalgie te inspireren - een perfecte aanvulling op een lange, gezellige avond bij het haardvuur.

GEURPROFIEL: KRUIDIG EN HOUTACHTIG
Met de hand gegoten uit 100% natuurlijke sojawas.
Gemengd met natuurlijke essentiële oliën - geen kunstmatige geuren of chemicaliën.
100% Natuurlijk, veganistisch & diervriendellijk.
Tot 35 uur brandtijd.
Schone verbranding - geen zwarte roet of nare dampen.

GEBRUIK
Het gebruik van onze kaarsen is heel eenvoudig; ten eerste moet u uw lont voor elk gebruik bijknippen tot een halve centimeter, voor een schonere, heldere branding. Laat uw kaars bij de eerste keer branden volledig uitlopen tot de randen om tunnelvorming te voorkomen. Laat daarna de geuren uw huis vullen en uw zintuigen verfrissen. Laat uw kaars niet onbeheerd branden.

HOOFDINGREDIËNTEN
Sojawas: We gebruiken ook alleen 100% natuurlijk verkregen sojawas in onze kaarsen. We gebruiken nooit paraffine, dat wordt gemaakt van aardolie; een niet-hernieuwbare bron die ook kankerverwekkende stoffen bevat. Sojawas heeft ook een lager smeltpunt, zodat onze kaarsen veel langer meegaan, zodat u meer tijd hebt om van het voordeel te genieten, zelfs tot de laatste gram.
Natuurlijke zoete sinaasappel essentiële olie: De aangename geur van sinaasappel essentiële olie heeft een vrolijk en opbeurend maar tegelijkertijd ontspannend, kalmerend effect dat helpt de hartslag te verlagen. Het kan niet alleen een warme omgeving creëren, maar kan ook de kracht en veerkracht van het immuunsysteem stimuleren en bacteriën in de lucht elimineren.
Natuurlijke essentiële kaneelolie: In aromatherapie wordt kaneelolie gebruikt om het gevoel van depressie, flauwte en uitputting te verminderen. De anti-reumatische eigenschappen helpen om gewrichts- en spierpijn te verminderen. Het wordt ook gebruikt om de symptomen van verkoudheid en griep te verminderen.
Natuurlijke essentiële olie van ho-hout: Zoet en bloemig, ho-hout essentiële olie bevordert vrede en rust. Gemaakt van de schors van de ho-hout boom, is het ontstekingsremmend, antiseptisch en emotioneel verheft het de geest en vermindert stress.
€ 48,40
* Maximaal te bestellen aantal: 4
* Maximaal te bestellen aantal: 4