© Pacific Essences
 © Pacific Essences
Pacific combinatie A New World of Hope
We zijn zeer vereerd dat we zijn gevraagd een speciale remedie te creëren voor het Japanse volk, ter herdenking van de troonsafstand van de keizer van Japan en het begin van een nieuw tijdperk met de kroning van zijn zoon. Hieronder staat de naam die ze ons gaven om mee te werken en een beschrijving van de bedoeling.

息吹 (Ibuki) betekent iets inblazen of iets inspireren. Het concept is om een ​​nieuw begin in de wereld te blazen. De beelden brengen hoop, verjonging, verheffing en ondersteunen iemands richting of zijn pad in missie.

Onze vriendin Sue stelde kersenbloesem voor, maar niet de kersenbloesem die we al hebben, maar een kersenbloesem gemaakt van bomen in Victoria die oorspronkelijk uit Japan kwamen. Ik stemde af en dit leek mij een geweldig idee en ik kreeg ook meteen door dat het toegevoegd moest worden aan de Mother Tree combinatie.

Toen we de afbeelding stuurden van het label dat onze fantastische grafische man Alan had gemaakt, waren dit de woorden die we terugkregen van onze distributeur: “Heel erg bedankt voor het sturen van afbeeldingen van het label en een fles met het label erop! Het is zoooo mooi dat we ernaar bleven kijken! Dit is gewoon perfect voor onze nieuwe start in mei! Dankje, dankje, dankje ;)"

Dus wat betekent kersenbloesem voor het Japanse volk? Sakura (Japanse naam voor kersenbloesem) staat symbool voor de lente, een tijd van vernieuwing en ook een herinnering aan de vergankelijkheid van het leven. Het is dus een beetje bitterzoet omdat de levensduur van een kersenbloesem twee weken of minder kan zijn.

Dit is een krachtige herinnering voor ons allemaal dat er alleen maar NU is en dat als ons hart niet zingt, we ons leven niet ten volle leven.

“In hun land vertegenwoordigt de kersenbloesem de kwetsbaarheid en de schoonheid van het leven. Het herinnert ons eraan dat het leven bijna overweldigend mooi is, maar ook tragisch kort.”
Het is voor mij interessant dat toen Michael en ik het eerste onderzoek deden naar kersenboom voor de Meridian Tree Kit, we ons daarop afstemden als ‘een explosie van sensualiteit’ en ‘ongrijpbare subtiele energie die voortkomt uit het hart van elk uniek bewustzijn’.

Kersenchakra
Voorhoofdmeridiaan
Hartbeschermer
Bevestiging: Ik eer mijn fysieke incarnatie.
Fysiek: gezonde seksualiteit en sensualiteit, hartuitdagingen
Emotioneel: voelen, zorgzaam, liefdevolle energie delen op alle niveaus, uitbundig, expressief
Mentaal: betrokken.
Kernproblemen: isolatie, eenzaamheid, niet-afstemming tussen fysiek, emotioneel en mentaal.
€ 17,20
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Documentatie