© Pacific Essences
 © Pacific Essences
Pacific combinatie Essence of Succes
The Essence of Succes - Feestvieren

Om liefde en leven te vieren.
De unieke uitdrukking van de Geest in de hele schepping eren.
The Essence of Succes is een katalysator voor een geïnspireerd leven. Het stelt ieder van ons in staat om te vieren wat we al doen, zodat we nog meer van hetzelfde in onze ervaring kunnen betrekken.

Gemaakt van de explosie van kleur en geur uit de Rozentuin die Michael creëerde, biedt deze combinatie ons de mogelijkheid om ons met zorgeloze overgave opnieuw te verbinden met onze eigen persoonlijke missie op aarde. Onbegrensd door het gif van het ‘massabewustzijn’ en de regels en oordelen van anderen, helpt deze combinatie ons ons eigen pad te banen en onze eigen individuele heilige reis te vervullen in de incarnatie waarin we ons bevinden.

Wanneer we onze hartenwens vervullen, is het belangrijk om onze daden te erkennen. Terwijl we onze prestaties en successen vieren, terwijl we vervulling vinden in ons werk en onze relaties en gewoon in ons dagelijks leven, trekken we steeds meer vervullende energieën aan in onze ervaringen.

The essence of Succes is om op elk moment te onthouden dat uiteindelijk slechts drie dingen er toe doen: "hoe goed we hebben geleefd, hoeveel we hebben liefgehad en hoe gemakkelijk we kunnen loslaten." Jack Kornfield
€ 17,20
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Documentatie