Terug naar het overzicht
Voedingssupplementen
 © Vitals
 © Vitals
Elke dag capsules 60 capsules Vitals
Elke Dag Capsules is een specifiek ontworpen multi voor tieners vanaf 14 jaar (1 capsule per dag), of volwassenen (2 capsules per dag) die de voorkeur geven aan capsules in plaats van tabletten.

Net als de andere multi’s in de Elke Dag-serie onderscheidt dit product zich door de samenstelling, en de gekozen ingrediënten en vitamine- en mineraalverbindingen. Zo bevat deze formule vitamine D3, K1, K2, de biologisch actieve vormen van B2, B6, B12 en wordt gebruikgemaakt van een superieure biologisch actieve vorm van foliumzuur (5-MTHF met de merknaam Quatrefolic®). De vitamine C bestaat uit de niet-zure, goed opneembare vorm van magnesiumascorbaat. De mineralen bestaan uit uitstekend opneembare verbindingen. Bovendien zijn de doseringen gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten, en afgestemd op actuele gegevens aangaande de voedingsstatus in Nederland en de optimale innamehoeveelheden per nutriënt.

Wat is er nieuw?
De vernieuwde Elke Dag Capsules bevat per twee capsules precies dezelfde doseringen als het product Elke Dag Tabletten, met uitzondering van calcium (30 mg i.p.v. 150 mg), magnesium (30 mg i.p.v. 100 mg) en vitamine C (100 mg i.p.v. 160 mg). Deze zijn in de capsules lager gedoseerd, simpelweg omdat er meer past in een tablet dan in twee capsules.
€ 24,95
* Maximaal te bestellen aantal: 3
* Maximaal te bestellen aantal: 3