Terug naar het overzicht
Voedingssupplementen
 © Vitals
 © Vitals
Vitamine C poeder (magnesiumascorbaat) 200 gram minder zuur + extra magnesium Vitals
Meer info over Vitamine C poeder (magnesiumascorbaat)
Magnesiumascorbaat levert zowel vitamine C als magnesium en is geschikt voor mensen die het zure ascorbinezuur niet verdragen. Magnesiumascorbaat heeft een neutrale pH. Bij een hoge inname kan het beste gekozen worden voor een gebufferde of ontzuurde vorm.

Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem en helpt cellen beschermen tegen oxidatieve schade. Vitamine C draagt ook bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor de bloedvaten, botten, kraakbeen, tandvlees, tanden en huid. Daarnaast ondersteunt deze vitamine het zenuwstelsel. Tevens wordt de vermoeidheid verminderd en het energieniveau ondersteund. Ten slotte helpt vitamine C de activiteit van vitamine E in stand te houden en verhoogt het de ijzeropname.

Magnesium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan de energiestofwisseling. Magnesium draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. Daarnaast draagt het bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij concentratie, leervermogen, het geheugen en het beredeneervermogen. Magnesium is gunstig voor een goede geestelijke balans. Ook draagt magnesium bij aan een goede electrolytenbalans.
Samenstelling per 2,5 gram poeder
(ca. 1 afgestreken 2,5 ml maatschep): % ADH
Vitamine C (magnesiumascorbaat) 2250 mg 2813%
Magnesium (ascorbaat) 250 mg 67%
Hulpstoffen:
Geen
Bevat geen:
Soja, lactose, gluten, vulstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten, en is vrij van GMO.
Let op:
De magnesiumascorbaat poeder is erg gevoelig voor vocht en kan daardoor na een aantal maanden (bij het telkens open maken van het product) iets gaan verkleuren of klonteren. Dit heeft echter geen enkele nadelige invloed op de kwaliteit van het product.

Gebruik:
1/2 tot 1 afgestreken maatschep (van 2,5 ml) per dag bij een maaltijd innemen of zoals geadviseerd. Mengen met water (bij voorkeur) of met een andere vloeistof. Na bereiding direct consumeren.
€ 34,95
* Dit product is alleen op bestelling verkrijgbaar. Houd rekening met een langere levertijd, deze is afhankelijk van de leverancier.
* Maximaal te bestellen aantal: 99