Terug naar het overzicht
Salonproducten
 © Botanicals
 © Botanicals
Zero Waste
Nourish gezichtsolie Botanicals
Het masseren van je huid met de Nourish gezichtsolie bevordert een stralende, jeugdige teint.
Een belangrijke stap in een biologische gezichtsroutine. Gezichtsmassage ontspant de spieren, verhoogt de bloedsomloop, geeft zuurstof aan de cellen en helpt bij het afvoeren van gifstoffen, waardoor je direct een helderdere, jeugdigere teint krijgt.

Geschikt voor: Droge/volwassen huid. Kies eventueel voor de Gentle gezichtsolie als je een gevoelige of gemengde/vette huid hebt.

Masseer in de wangen met opwaartse cirkelvormige bewegingen.
Vervolg met lange opwaartse bewegingen van het midden van de kaak tot het jukbeen en druk bovenaan stevig aan.
Eindig met cirkelvormige bewegingen rond de oogkassen, omhoog bewegend naar het voorhoofd.

Soil Association gecertificeerd biologisch
100% Natuurlijk, Veganistisch en Vrij van Wreedheid
Gemaakt met uitsluitend ethisch verkregen, duurzame ingrediënten

HOOFDINGREDIËNTEN
Biologische abrikozenpitolie: Verrijkt met essentiële vetzuren en vitaminen die de huid verzachten, verzachten en hydrateren en helpen de tekenen van veroudering te vertragen. Beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en brengt verlichting bij een droge, gevoelige en voortijdig verouderende huid.
Biologische jojobaolie: Rijk aan essentiële vetzuren om de huid te verzachten, te verzorgen en het vochtgehalte in de huid vast te houden. (Jojoba bootst de natuurlijke olie/talg van de huid na.)
Biologische groene thee: Bevat een hoog gehalte aan anti-oxidanten waarvan bewezen is dat ze de huid verminderen en beschermen tegen schade door vrije radicalen en leeftijdsgerelateerde fijne lijntjes en rimpels.
Essentiële olie van Palmarosa: heeft zuiverende eigenschappen om het talg- en vochtgehalte in balans te brengen. Het stimuleert de celregeneratie en helpt zo rimpels en huidveroudering te verminderen.
Biologische geranium: heeft huidregenererende eigenschappen om de droge en gedehydrateerde huid te helpen, terwijl het de huid soepel, evenwichtig en gekalmeerd houdt.
Essentiële olie van roos: Werkt van nature verzachtend, verbetert de teint van de huid en helpt littekens - doet wonderen bij droge en rijpere huidtypes - wat resulteert in een gezondere en jeugdigere teint.
Ingrediënten / INCI lijst: Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, prunus armeniaca (apricot) kernel oil*, simmondsia chinensis jojoba seed oil*, camellia sinesis leaf extract*, rosa centifolia (rose) flower oil* pelargonium graveolens (rose geranium) flower oil*, lavandula angustifolia (lavender) flower oil*,cymbopogon martinii flower oil*, cananga odorata flower oil*, tocopherol**. Natural constituents of essential oils: Geraniol, citronellol, linalool, benzyl salycilate, citral, farnesol, benzyl benzoate, limonene. (*Certified organic. **Natural origin.)
Kwaliteit
Vegan- Soil Assoc. GB
Vanaf 
*
* Dit product is alleen op bestelling verkrijgbaar. Houd rekening met een langere levertijd, deze is afhankelijk van de leverancier.
* Maximaal te bestellen aantal: 99
* Maximaal te bestellen aantal: 99