Terug naar het overzicht
Salonproducten
 © Botanicals
 © Botanicals
Lavendel plantaardig water Botanicals
Ons uniek gecreëerd plantaardig water is gemaakt van mineraalrijk bronwater, dat al eeuwenlang wordt gebruikt vanwege de heilzame huidverbeterende eigenschappen.
Het bronwater wordt bij de bron gebotteld en doordrenkt met biologische essentiële lavendelolie, waarna het enkele weken blijft staan om ervoor te zorgen dat de heilzame eigenschappen van de planten volledig worden geoptimaliseerd.
Deze plantaardige infusie wordt vervolgens omgezet in ons uniek Botanicals plantaardig water dat onze klanten koesteren.
Handgemaakt op het platteland van Engeland. 100% natuurlijk en biologisch. Gecertificeerd door de Soil Association.

Gebruik:
's Morgens als reiniger gebruiken, of om de huid te zuiveren en in balans te brengen na een grondige reiniging - door het aan te brengen met biologische wattenschijfjes.
Kan direct op het gezicht worden gesprayd. Vermijd contact met de ogen.
Kan ook gebruikt worden als een ontspannende kussenspray.
Ingrediënten / INCI lijst: Aqua, lavandula angustifolia (lavender) flower oil*, geraniol**, linalool**, limonene**. (Certified organic ingredients. **Natural constituents of essential oil.)
Kwaliteit
Vegan- Soil Assoc. GB
€ 39,85
* Dit product is alleen op bestelling verkrijgbaar. Houd rekening met een langere levertijd, deze is afhankelijk van de leverancier.
* Maximaal te bestellen aantal: 99